Српски/хрватски рап

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
точно....разликата е во процентот кај србите има само неколку кои рапуваат од инспирација другото е булшит и палење значи кај србскиот рап на пример од 100 рапери 95 се палат:toe:

Овој твој пост е чисто палење :smir:

Овој твој пост е чисто палење :smir:
поминаа 80 и 90 толку е!!!!!!!!

ти кажа комерцијализиран е за разлика од house i electro музиката

нејс сепак уметост е јас го ценам рапот па така и вашите мислења,затоа нема повеке да ве малтретирам во темава.

поздрав:helou:

Дај бе ве молам најдете текст од песнава.. ако неможете веќе да најдете текст дајте линк да ја слегнам од некаде :)
И дајте коментар што мислите за песнава?

Незнам мене ми е Ајзеа доста антипатичен. Уште на почетокот кога сакаше да се прослави со дисовите против целата сцена за да привлече внимание. Мислам тој да ги дисува X3M Ајс или Шкабо е смешно. Еве за што зборувам

Незнам мене ми е Ајзеа доста антипатичен. Уште на почетокот кога сакаше да се прослави со дисовите против целата сцена за да привлече внимание. Мислам тој да ги дисува X3M Ајс или Шкабо е смешно. Еве за што зборувам

Тука си во право сеуште е нов а сере против цела сцена.
Ај ако знаеш некој веб или ако можеш да најдеш текст од песната погоре што пишав дај пошто стварно ми се допаѓа и стално ја слушам:)
Инаку еве и дис од Дениро за Ајзеа:
И мене не ми се допаѓа дисот на Ајзеа против целата сцена.. сигурно сакал да добие внимание ама песнава Добро Утро е закон :).

Еве една анкета кој албум би го купиле од 2008

Марчело - Треќа страна медаље 30%

Струка & Дада - Ј*б*н* белци- 24%

Џус - Хипхопиум 2 - 24%

Шкабо - Ремек дело - 8%

Останато - 14%

Ме чуди како овој Џус се држи така високо :tapp::tapp::tapp:
Добар му е албумот Хипхопиум 2 на Џус бе.. на Струка го имам цел ама не ми се допаѓа баш.
Ај ако може да ми дадете линк да го слегнам на Шкабо албумот Ремек Дело? Или доколку го има некој нека каже дали е добар :).

Го немам ни јас преслушано целиот само некои песни, бидејќи го нема кај нас да се продава, а на форумите не го даваат бидејќи имаат 3 годишна заштита на авторски права. Инаку од она што имам преслшуано незнам дали баш ќе ти се допадне албумот не е воопшто "фенси" некако е целиот по тврд.

Ако го сака некој од Шкабо - Ремек дело, нека пише кај мене на профил:smir: 10 песни има, ама уште го неам асолно преслушано...

Па добар е овој албум на Шкабо онака баш тврд, може на некого да му е досаден ама мене ми е екстра ! :smir:

Па добар е овој албум на Шкабо онака баш тврд, може на некого да му е досаден ама мене ми е екстра ! :smir:
Поќе ми се бендиса мене од Кранг - Мистерија. Инаку, во наредните месец дена се очекува и новиот албум на Кранг "Аугиева Стала".

Лелеелелеј , лудила...:vozbud:
Овие двајца праат албум заедно, кога ќе искочи ја ќе можам да умрам после...:)
Бвана се напраил ко Севен ,не го познав....

Повелете:helou:
Нова трака од Виклер и ЛД Пистолеро
Од новиот албум што го снимаат.:vozbud::vozbud::vozbud:

Албумов ќе биде мамата у пичка еј!!! DreamTeam mby? o.0"

(колам ако ме цензурирате)

Виклер е хиперактивен, ја не знам кај наоѓа толкава енергија и за свои настапи, и за соработки со други, и сам да си праи и продуцира 2 албуми у 2 години...Ѕвер...
У септември искача ''Серија о Џорџу'', сеа има некои промо песни како Реткост кои најавуваат дека албумот ќе ебе матер...

Луѓе не сте свесни како сте ме освежиле со Бвана Ајзак и Виклер и ЛД.
Спотот на Бвана и Ајзак е префекција, тракава на ЛД и Виклер е покољ такуѓере!!!
дајте ги у мп3. кој ги има живи младост со добар квалитет по можност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom