Среќна двегодишнина Fantom и џимеј!

Честито, само за арно и за убо да се глеаме..
се надевам дека ова ќе продолжи да се прославува традиционално секоја година.
manfriendship3.jpg

еј џимеј каде ќе те носи Фантом на вечера? Да изиграваме папарацо..

:back:
Честито уш еднуш

manfriendship3.jpg

Честито уш еднуш

:pos2::pos2:

На денешен ден пред две години започна едно прекрасно пријателство. По завршувањето на концертот на Владо Јаневски на античкиот театар во Охрид, едно убаво пријателство заживеа и живее до ден денес. Тогаш џимеј го виде Fantom на прв поглед и како да ги погодила аморова стрела на двајцата. Fantom отпрвин бил изненаден од добрината на џимеј, но после неколку месеци дружење сфатил шо гоедо е. Запознавањето беше со цел џимеј да му го изрежит и да му го дајт филмот Click на Fantom, ама еве после цели две години, уште му го дават и пак не му го имат даено. Тажна приказна за Fantom што не стигна да го гледа филмот, а уште потажна за џимеј што се запозна со него, затоа што уште беше млад. Сепак, пријателството меѓу нив двајца опстојува и ден-денес, иако џимеј не си стоеше на зборот.

Си се нашле. ДА ЖИВЕАТ ЗА ВЕЧНО!
Честито да ви е браќа, уште толку да си исчекате, да е живо малото. :smir:

Ај честито! :pos:

Хаха честито:uvo:

6023205-lg.jpg

Не секој го имат ова доживеано. Честито! :smir:

:pos: :pos: :pos:

Веста на денот! :pos:
Ајде дечки, за убаво нека ви е, многу години и ретардирани моменти да си исчекате заедно, па за некоја година, на свадба да ви играме. :pos:
честитки!

:pos2::pos2::pos2::pos2: да се изразам по Охридски ме изнасмеа да не пукниш а тоа е реткост (и плус зеленко што е тродупла реткост). Арно, арно ти текнало :pos2::pos2::pos2::pos2:.
За многу години на двајцата.

ај за многу години ... и ако има примопредавање на цд-то со филмо клик да се овековечи и да се клај на темата :pipi:

:pos2::pos2: ам ај...честито:):helou:

Закасна тро.
Ај убо.
manhug.jpg

:pipi:

хахахаххахахахахаха АЈ ЧЕСТИТО ОБОЕНИ ! ! !

Love is in the air ...:pos2:

:pos2::pos2::pos2: Честито нека ви е,за многу години......:smir:

Не заборавајте да го искористите ":pos2:" или ":pos:" во постовите...

хахахаха...јака тема....

Aj честито и од мене...:)..

Ај за многу години

manfriendship3.jpg

Честито уш еднуш

хихихи честито:smir:

конграџулејшнс

4estito samo prodolzete taka

:wink::wink::wink::wink:

Да сте живи и здрави сите, да си исчекаме и за вас.

Овој момент за мене е голем настан во животот, и нашето запознавање е Божји знак. Тоа што се запознавме на Илинден не е случајност, бидејќи комшијата на џимеј се викат Илија и така. Џимеј ми е другар. Заедно пиеме кафе, ојме на риболов, заебанција, губам на Фифа од него, му ги бројам бисерите и имам советодавна функција над него.
Брату, утре ак не заборајш носи ми го филмот шо требеше од пред две години да ми го дајш, да го овековечиме тој прекрасен момент и да се туриме овде на темава.

:pos2::pos2:Ајде честито и од мене

Кој го има филмот подитно да им го даде,за да не биде тоа пречка во врската :)
Ајде се најубаво :back:

Брату, утре ак не заборајш носи ми го филмот шо требеше од пред две години да ми го дајш, да го овековечиме тој прекрасен момент и да се туриме овде на темава.
Hахахаха:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom