Среќен роденден zippy

• Креатор на темата Креатор на темата Foxy`BuTTerFLY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Најмила моја..
Нека ти е најсреќен роденденов!
Иако изминатата вечер неможев да бидам со тебе, осеќам добро си ја почнала оваа година.
Ти посакувам многу 10ки на факс, испиени кафиња во бифе, непреспиени ноќи, пропратени со мене, водката и слично.
Многу љубов, здравје и среќа како во оваа, така и во многуте наредни години.
Уживај во оваа, последна со 1 ти е.
Те сакам, твоја Фокси.
п.с. ахх снајке снајкееееее :back:

Ајде стреќен роденден мила:pipi:

Фокси мирна, мене ми е снајка. Ти најди си твоја:pos2:
Снајка многу ми е мило што прва те гушнав на прагот на новата година од твојот живот. Да те предупредам, сите кои досега родендените ги дочекувале со мене не куртулиле од к'смет цела година, а и понатаму. Така да спреми си ги вреќите за да ги преполниш со среќа, зошто во одредени моменти толку многу ќе те преплави што нема да можеш да ја додржиш во себе.
Ти го посакувам небото и ѕвездите и сонцето и рајот. И ти ја љубам насмевката, ти ја посакувам нејзината вечност и недопрена чистота.:back:
Среќно низ годинава снајка. Направи не горди на тебе:back:

среќен родендееееееееееееееен:smir:

Uh samo zaradi tebe sum ovde pak.
Znam deka uzivas sega vo sekoj moment i neka ti bide taka celava ovaa posledna tinejdzerska godina. Se nadevam deka posle toa ke ti dojde pamet :vozbud:a vo meguvreme taka bez pamet uzivaj si i bidi srekna vo ovaa godina ispolneta so sreka, radost, uspesi i .... se ona sto ke te napravi srekna i vesela kako shto si i dosega.
Te guskam, (vecer i u zivo) i te sakam :*

Среќен роденден сонцке. Да не можеш здив да земеш од убавини. Денов нека ти биде најубав, исполнет со љубов и радост за да го означи почетокот на нареднава прекрасна година шти ти следува. ( а после влегуваш во 3та десетка мухаха :pos: ).
Те гушкам силно мила!:pipi:

:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom