СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ТОШЕ

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zborovite se malku za da kazeme kolku ni nedostigas........................prazninata vo nasite srca e golema i seuste ne mozam da svatam deka te nema. Denesniov den e den za slava zosto denes e roden velikanot covekot koj ne nauci koj se vistinskite vrednosti vo zivotot koj ne nauci da sakam da pocituvame da bideme humani a nas ni preostanuva da prodolzime da go sledime toj pat
VECNA TI SLAVA GOLEM COVEKU

sreken rodenden algelu nas
zamina kaj angelite premnogu rano no ne i vo zaboravot..vecno ke zivees vo nasite srca..tvojata pesna vecno ke se slusa od nasite domovi..
MI NEDOSTIGAS TOSE:(

Во вечноста, времето не постои. Сепак, славен е денот кога се роди маестро, пријателе, човеку!

Нека е за многу години денов. Вечерва ќе се напијам со тебе и ќе си запееме, како многупати досега царе.

Тодор Проески, Тоше Национале, Тошка...ми недостигаш многу.
На твојата фамилија, им благодарам што те створиле, жалам со нив што те загубивме, се гордеам што живеев во исто време со тебе.

Среќен Роденден!
ни недостигаш многу!уште не ми се верува!
чувај не ангелу!те сакаме!
почивај во мир!

ќе плачам некое време...
после ќе се сетам дека ми ги остави сите песни...
бесмртен си...

Почивај во мир и благодарам за твоето присуство кое покажа колку вера и добрина еден човек може да има!

Среќен Роденден Тоше !
Ни недостигаш на сите ..

Рест Ин Пис ..

Среќен роденден Тоше,те сакам....:(

Среќен роденден , штета што нема кој да се радува на овој ден... :(
многу ни недостасуваш, на сите... Да би можеле да добиеме само уште една шанса да ти кажеме колку те сакаме :( се надевам од горе не слушаш и не гледаш колку патиме по тебе , ги отвараш рацете и сите не гушкаш за да не утешиш :( почивај во мир

Тошка, почивај во мир.
П.С. Глупа е темава... Ај ако не и свадба да му направиме на човекот... И да, не е среќен р.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom