Среќен роденден Шкорпион!

• Креатор на темата Креатор на темата Nessa Alcarin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден! Да си го најдеш принцот ако досега не си го нашол :LOL:
tumblr_ma79pk7VPA1qlxbtso1_500.gif

Бидејќи Шкорпи е баниран :cautious: а јас му изигравам ПР во слободно време, сакам да се заблагодарам во негово име за убавите желби и честитки. :)

Само да ви заблагодарам на сите за преубавите честитки (дури и тие што испозамараа со слики од згодни тетки) :). Се извинувам што каснам, бев на принуден одмор од форумов едно две недели :D

Си поминав јако на роденденот, и се надевам дека тој петок барем приближно толку добро и вие сите поминавте (каде и да сте биле).

Само да ви заблагодарам на сите за преубавите честитки (дури и тие што испозамараа со слики од згодни тетки) :). Се извинувам што каснам, бев на принуден одмор од форумов едно две недели :D

Си поминав јако на роденденот, и се надевам дека тој петок барем приближно толку добро и вие сите поминавте (каде и да сте биле).

Кажи, кажи им на сите која attention whore беше таа вечер! Искрено, малку ја претера со светките на лице, круничката и тоа пауновите перја!

Кажи, кажи им на сите која attention whore беше таа вечер! Искрено, малку ја претера со светките на лице, круничката и тоа пауновите перја!

Дарлинг го заборави виножитното чадорче! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom