Среќен роденден Serpico

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Нажалост, двајстројката на Џордан, Леброн, Бекам и Стариџ е минато за тебе. До вчера младич, денес момак за вршење. До вчера во Капиштец, денес в комшии.
Да не трапарам многу овдека, среќен да ти е роденденот, голем да растиш, да си ми жив и здрав и уште многу тешења за фудбал да си ифчекаме. Помалце нервози за жени и да намалиме со пиењево зш Форчн ќе не’ карат. :msngush:

Да си ми жив и здрав, и двајсчетворогодишен! :msngush:

Среќен роденден Sir Peeco, се` најубаво, да те видиме како дипломиран архитект во најбрз можен рок, да си жив и здрав, среќен, да продолжиш да бидеш насмеан како досега и Барселона да изгуби од Манчестер. :back:

Среќен роденден.:smir:

Најсреќен роденден Серпико ,здравје ,многу успех во тоа што го работиш

изволте

2862766455_7ccc6e27e9.jpg

Среќен Роденден...да славиме уште многу титули на Барса!!:smir:

Среќен роденден! За многу федерфуфни нека е! :)

Среќен роденден Бетмен велит!
bday

среќен роденден и се најубаво во животот :smir:

Среќен роденден Серципо, сè најубо, сите желби да ти се исполнат и тако даље, па оваа година барем првенството да го земете. :toe:

Среќен роденден, прво ти посакувам здравје, па потоа и среќа и љубов! Позитивната енергија и понатаму нека биде постојано присутна во твојот живот! :smir:

Ееееее шо збориш бе, на Боби роденден му било... брееее :D Ајде Боби среќен роденден голем да ми растеш и знаеш даље како иде тоа честитањето :D

Серпико, нека ти е среќен роденденот. Ти посакувам многу среќа, здравје, љубов и успех на секое поле од животот.:сенајдобро:

Среќен роденден Серп Ико и се најубаво ко она што им посакуваат на родендени.

Среќен роденден...па ај да те мажиме....оооо жениме :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom