Среќен роденден пробистипка

• Креатор на темата Креатор на темата *бони*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2009
Мислења
50
Поени од реакции
5
Има уште еден час до полноќ, но морам да бидам таа која ќе ја отвори темата.
Еее пробистипка и ти стана полнолетна и конечно ни се приклучи на нас возрасните.
Понекогаш животот не доведува во искушение и предизвикува да заборавиме на се, па и на патот кој дома. Но во тие моменти кога минатотo е далеку, а иднината уште подалеку, останува да постои денес, а токму денес е твој ден, ден за убави работи. Среќен роденден многу љубов (иако во моментов тоа и не ти баш фали), секс :vozbud:, здравје, среќа, успех на училиште , на матурата и полека да си ја остваруваш желбата и да станеш за некоја година најдобрата правничка.Те сакамммм многу, многу и уште еднаш Среќен роденден :back:

среќен роденден, се најубаво во животот :smir: :back:

Среќен роденден пробистипка:helou:

Среќен роденден и се шо сакаш да ти се исполни. :)

Среќен роденден мацо, се’ најубо:back:.

Среќен роденден сродна скорпијо, да си ми жива и здрава, и само добро да те следи. ;)

[FONT=Comic Sans MS, Helvetica].It's a nice feeling when you know that someone likes you,someone thinks about you.someone needs you;but it feels much better when you know that someone never ever forgets your birthday.HAPPY BIRTHDAY![/FONT]

Среќен роденден и се најубаво :smir:

Оооо машала родендени денес.... среќен роденден и на тебе, само убави моменти и спомени!:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom