Среќен роденден NeMiRnA!

• Креатор на темата Креатор на темата Lanna
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден и сите желбички да ти се исполнат :smir:

cakes-gradient.jpg

Среќен роденден се најдобро!

Драга госпоѓице Тијана. Во оваа пригода, на оваа тема и во овој миг би сакал јас и моите две пријателчиња да ти посакаме среќен роденден. Немаме поклон но со задоволство би ти ги дале најслатките три бакнежи на светот, две ладни шепи на твоите обравчиња, и размафтани опафчиња низ твојата соба. Ако тоа не ги задоволи вашите роденденски очекувања, би ви посакале и многу талични мигови во време кога стрелките ќе се поклопат на вистинското место а тоа да биде пропратено со фантастична виталност, агилност, и внатрешен мир во секоја смисла.
Доколку и тоа не биде доволно, ви нудам од мојата позиција на Дедо Мраз многу љубов, која ќе ве грее во ландните ноќи на Гренланд. Среќен ви роденден драга Тијана...
Happy_birthday_cats.jpg

Среќен роденден и се' најдобро!:pipi:

Малку каснам,ама сепак ќе ми простите...
Дечки ви благодарам на честитките,се она што е посакано во нив ви го посакувам и јас на вас множено со милиони.:smir:
Лана благодарам за темата!:back:

Јас ќе ти простам што касниш, ако ми простиш и ти мене, СТОП!
Среќен роденден златна, се надевам убаво си го прослави, а ти посакувам нареднава година до наредниот роденден да ти е една од поубавите и поуспешните, полна со здравје, љубов, среќа и успеси!
cat_birthday.jpg

:back::back::back:​

Среќен Роденден и се најубаво :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom