Среќен роденден Мaцa_кaкa'

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Дадино среќен 17-ти роденден :vozbud:
Голема да ми раснеш, да ти се исполнат сите желби и успеси на сите полиња.
И ајде дојди си од екскурзија за да славиме :smir:

И да се надевам дека поклонот ќе го примиш за некој месец и ќе се вика Рики :pipi:

:back:

И секако торта

3143937261_259d5483e3.jpg

Среќен роденден Маца, да навиваш за Милан цел живот, да ти се исполнат сите желби итн... итн, голема да растиш:).

Сестра ти што далавери направи за роденденов не си свесна Мацо. Ајде кога ќе се вратиш од екскурзија ќе ти честитам убаво, сега за сега, на темава, среќен роденден, голема да пораснеш:), здравје, успех, уште многу животињи да си одгледаш и најубаво да си ја проживееш последнава година пред да влезеш во светот на возрасните :):back:

Маца Среќен Роденден,се најубаво,се од рака да ти иде и здравје Кака` да си го запознаеш еден ден,и тој ден да биде по можност годинава :)

Чекај, мислев да те стигнам, 18-ката ја почна... :|

Среќен роденден срце, сè најубаво, сите желби да ти се исполнат, Милан да ги освои сите можни титули (ОК, ова така малце поголема желба :Р), многу здравје, љубов, среќа, да си се заљубиш и да си најдеш дечко (иако не мора и не би сакал ова да се случи :icon_lol:)

Mwa, tesakam.

Среќен роденден маца да си дочекаш многу успеси со милан:pipi:

Среќен роденден, голема да растиш и сите желби да ти се исполнат. Ти ја посакувам најголемата среќа што можеш да ја имаш...:pipi:
542615853_a7bdad00d2.jpg

Среќен Роденден и од мене и се најубаво понатаму.

Епа ајде со среќа нека ти се 17те години. И уште многу, многу, многу долго да си ги славиш родендените со тортичи од милан... А некаде на 25-26 покрај тортата, и Кака’ да си го имаш...
Среќен роденден!

Среќен роденден сонце. Си го дочека во автобус. :)
Ти посакувам се` најубаво, а роденденски поклон ќе добиеш со задоцнување од 2 месеци. :pipi:

:back:

Среќен нека ти е и од мене:smir:

Среќен Роденден :smir:

birthday_cake.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom