Јас ти честитав и вчера али еве и тука
Среќен роденден Мацко, се најубаво сите желби да ти се исполнат и остантото е веќе кажано.
ps don't be cheap : )))
Ace (of spades), Сречен ти роденден, многу игри, многу игри. Пари, среќа, многу љјубов од Нејчрл да добиеш, и од сите други. Да даде Господ Интер со две титули да те почасти.
Прибидејќи си чоек од компјутерски вештини а и јас, морончето, заборавив да ти честитам пред малце кога се видовме, ќе ти честитам тука. Значи, среќен роденден , убаво да си поминеш во прегратките на шишето и љубовта во усните. Ц,ц,ц,... ме поремети етанолот сеа. Ок ме сфати и уште 100 овакви убави моменти да доживееш.
ОООо Мацко Роденден а? хехе Си се родил на најубавиот празник т.е празници...Денот на вљубените и денот на виното... Супер! Среќен и шмек роденден од мене, здравје, успех и сејм ол бла бла шит шо се кажуваат за среќен роденден Вечер опи се како од алкохол така и од љубов. Поклони ќе фучат за тебе денес ...супер! ајде позз...и поз ја твојата мома! ...
Живели...
п.с. Утре очекувам да пишеш во како си поминав синоќа! и у Врска со љубовта
Вистинскиот поклон утре вечер, накај 10 ипол, на Телма или ОБН, бирај .
п.с. Среќен Роденден, многу графички картици, гигабајти, гигахерци, quad core процесор, пари за претходно наведениве работи,здравје, многу игри, помалце багови, crash-ови и слично . :smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.