Среќен Роденден Кики

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Локација
skopYEAH
Веб-сајт
be.net
Епа ај буљо да си ми жива и здрава, да те поживее господ да го убедиш татко ти да ми купи мотор, и сите желби да ти се исполнат знаеш дека колку и да ти серам јас те сакам:)
Така да си знаеш остаре ајде да те мажиме, доста седиш дома имаш соба а ја спијам у кујна, ајде наоѓај маж да си идеш кај него и ја да си имам соба

а за пред крај поклонот што ти го ветив
kras-zivotinjsko-lg.jpg

ама само едно и тоа розевото ќе ти го дадам

:vozbud:Среќен Роденден Тина:vozbud:

:vozbud::vozbud:Среќен Роденден Кики!Сите желбички да ти се остварат и ти посакувам се најубаво(и да не те нервира брат ти оваа година:))И нормално,да фрлиш наваму едно парче торта:back:

Ooo Кики среќен роденден златна,многу среќа љубов и здравје..да ми бидеш весела и насмеана како и секогаш!
Од добро да не куртулиш и сите желби да ти се исполнат.
Не знам што друго да ти посакам освен се најдобро и од срце ти ја посакувам целата среќа на светот!

Среќен роденден :):))

Среќен роденден, све најубаво и да ти се исполнат сите желби!

:happy-bday:

Среќен Роденден и се најубаво :smir:

ООО комшивке...ај среќен роденден,сите желби да ти се изпунат,многу дечковци љубов здравје пари...се шо сакаш...и сеа пошо си повозрасна дај почесто викај на кафе :pos:

Кикиииииииииииииииииииии среќен роденден срцка!!! Да ти се множат годините, да ми бидеш здрава, весела, насмеана, убава, среќна, најсакана, најзаљубена и успешна на секое поле!

:smir:

Среќен роденден, се најубаво и секоја добра желба да ти се исполни !!!!

среќен роденден сите желби да ти се исполнат и да бидеш секогаш насмеана весела и среќна:smir:

Среќен роденден се шо сакаш да ти се исполни и 100 години да напрајш.И да ме упознаеш на собиранката ти пожелувам.

Среќен роденден, се` најубо, да бидиш најсреќна, заслужваш! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom