Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала женичке шо ти текнало вака тема да отворишјован љубави.
нај нај нај среќен роденден.
се што ти лежи на душа-у кревет да ти легне.
имаш дозвола од жената ти да лумпуваш малце
ќе бидеш најдобар новинар,знам јас-реалист постанав
ќе те бараат на факултетон ќе видиш.
и сеа доаѓаат честитки за здравје среќа љубов и хармоничен брак:pos2:
еве и еден мал подарок:smir:
![]()
те сакам![]()
аман бе, шо ќе му прамDa ti raste tuleto kako na Feni odzakot.
Castit rozden-den.![]()
пази шо посакувашСреќен роденден,се најубаво,да растеш,да ти расте*, се што ќе ти легне на срце и во кревет да ти легне и така натаму!:smir:
* на мозокот мислев.![]()
шо и фалит на сликава бе :baeh:Sreken rodenden i smeni slika na avatar :tv::smir:
јоу јоу јоу џеј џеј тенки ју мај менyo yo yo happy bday bro ! ^_^
шо не дојде бе педер :baeh:Брат, среќен роденден, голем да растиш и секако (да растит). Планирај си како ќе си поминиш денес, па ти идам на частење.
:back:
исто ко на марија шо и реков... пази шо посакувашсреќен роденден Јован, многу здравје, среќа, љубов и се што ти лежи на срце да ти лежи у кревет![]()
можам да ти замислам израз на лице како би го рекла оваЈоцеееееееее!!!!
да, да, ќе остам по нешо, не ги земам сите, нек не се секирет ебаго...Јоцеееееееее!!!!
Среќен роденден лепотану, се најубо многу стрејча со женскиве, али остај нешо и за другиве ебаго
Да бев таму ќе то донесев едно вакво за роденден
![]()
знам дека многу ги љубиш
ај имај убава вечер,
е да бе ко коњон...:nesum:Ај голем да растиш :smir:
Ко онај коњон горе![]()
готово, дај ми факс сигнал да ти ја пуштамАуу кој слави роденден денеска.
Среќен роденден Јоване и дај место торта да частиш тоа тоалетната сушена на охридско сонце.
фала фала али јас планирам ко ќе сум ко дедово - - - >:star:да сум побудала а не да се смирвам....Среќен роденден.
Здравје, љубов, среќа, успех на факултет и биди посмирен сеа. Стар си, нема да ти личи на годините.![]()
фала, и да знајш дека шмекнав, али не сум сигурен дека шмекам правилно, морам да дојдам кај тебе на часој да ми покажиш шо како :icon_biggDa shmeknes deneska nekoja posebna cura za tvojot rodenden...
pozz mladicu...i Sreken Rodenden
ќе видиш ти тенџере... ти си тенџере :baeh:тенџерееее среќен роденден
и да ти се исполни се што ке посакаш
повели и торта
![]()