Среќен роденден Crazy in Love!

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден. Дужиш Кока кола, Манго :Р

Марија... :back: Најсреќен нека ти е роденденов, се што сакаш нека ти се исполни, нека 20-ката ти биде полна со среќа, љубов, здравје, добро расположение и така натаму...

п.с Чувај торта.. :pipi:

Happy birthday, среќан роџендан, gëzuar ditëlindje,
bon anniversaire,ευτυχισμένος σημερινός(извинете за грчкиов)

Друг јазик незнам!!:back:

Едит: морав и на германски иако незнам Alles Gute zum Geburtstag! (ова од речник е)

А за подарок незнам што да ти подарам:back:

Среќен роденден, се најубаво ;)

Среќен роденден Марија, се најубаво во животот... среќа, љубов, здравје, успех итн... :smir:

Леле шејм он ми што досега не сум ти честитал...Годините се само бројка која не потсетува колку животот навистина вреди. Проонајди ги оние вредности на животот за кои секогаш ќе те држат во форма, посакувај го сето она што би те правело среќна но не одземај го. Соништата се далеку послатки од самите нешта. И за крај биди ми највесела на журката што вечерва (сега) ти претстои. И не дозволувај целата таа среќа уште утредента да исчезне. Среќен роденден, ти ја посакувам сета среќа и здравје во борбата што претстои.

Среќен роденден Марија, само убави работи да ти се случуваат :)

среќен роденден :smir:

Crazy in love среќен роденден и од мене, ти посакувам све најубаво! Дури и февруари да ти е убав, искрена девојко!

Лилааа, роденден ти дојде а мене глаа ме заболи и не можам да смислам ниедна креативна честитка.
Ај ќе ископирам од другите: Среќен роденден :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom