Среќен роденден CafeDelMar

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
среќен роденден :smir:

The_Cake_by_InADream.jpg

среќен роденден срц, да доживееш до 101 и назад.се најубаво

Happy birthday:smir:

Среќен роденден драга,
Се` најубаво :smir:

Среќен роденден:smir:

Кофеинска госпоѓице, среќен роденден ви посакува дечкото со ип адреса 66.249.71.181.
Перфектно здравје, многу насмевки, убаво проведени ноќи, тетоважи со имиња на љубовници, многу хартии од вредност, одлично сиви па успех во кариерата и таканатаму и то.

Многу ретко се пронаоѓа карактер како твојот во секојдневниот живот,можеби затоа царуваш во виртуелниот:)Да беа сите како тебе,немаше да има потреба од трета светска војна,но за жал не се.Драго ми е што те имам за пријател,остани човек засекогаш,да имаме за што да се гордееме.
Животот ти има за враќање,се надевам долго ќе шеташ на планетава,насмеана,бидејќи целосно го заслужуваш тоа.
Среќен роденден.

Среќен роденден и се најубаво и од мене :back:

Многу ретко се пронаоѓа карактер како твојот во секојдневниот живот,можеби затоа царуваш во виртуелниот:)Да беа сите како тебе,немаше да има потреба од трета светска војна,но за жал не се.Драго ми е што те имам за пријател,остани човек засекогаш,да имаме за што да се гордееме.
Животот ти има за враќање,се надевам долго ќе шеташ на планетава,насмеана,бидејќи целосно го заслужуваш тоа.
Среќен роденден.

Не те знам доволно добро, всушност многу малку, но затоа Леа ја знам и од нејзината проценка и од она што ја сум го забележала знам дека има право и ја се приклучувам кон нејзината честитка, прекрасно кажана.

Среќен Роденден, од мене најискрено се најубаво, да го задржиш она што си иако е премногу тешко во ваков свет како што вика Леа жива и здрава да ми е, спремен за трета светска војна :toe: :)

П.С. И малце каснам со честикиве, ама на одмор бев во златниот Охрид,затоа :)

:helou:Среќен роденден и година полна со многу радост.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom