Среќен роденден AnFem

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен роденден девојко.
(и стиховите што оној Фор-Кам, заборави да ти ги прати,но сепак негови се,верувај им)
„ Живим за онај час
кад чеш руку да ми даш
де те водим,да те чувам
као никога до сад
Има наде за нас
биче времена да знаш
да ти пружим љубав
као ником до сад....
Није касно да ме волиш
зато почни,почни сад...“
Ф.К. своерачно

Стреќен роденден Анфем, ми сељнке роѓендане ги славимо на поле, ал ск сакам вака на медиум да ти га честитам роѓендан да си жива и здрава, на лице црвена ка тетофска јабука, гради бујни имаш, газ и тоа, ам шо да ти речам, се најбоље бе си знаеш ебаго.. :love:

@TheMagus унд Сталкерот, ко че си дојт ќе го јајте и двата :pipi:

@TheMagus унд Сталкерот, ко че си дојт ќе го јајте и двата :pipi:

Некој ќе го јај ама времето ќе покажи кој :P
Нек си дојт само одма ќе и ја плеснам хиерархијата како природна и нужна појава во универзумот :LOL:

АнФем среќен нека е!

Најсреќен роденден! Се што ќе посакаш да ти се исполни. :)
Повели:
images.jpg

Некој ќе го јај ама времето ќе покажи кој :P
Нек си дојт само одма ќе и ја плеснам хиерархијата како природна и нужна појава во универзумот :LOL:

Ти сеј мадро на газот, оти ако се налутам модар мојш да ојш, не туку се чатали тука по форуми ебаго...:icon_lol:

Forrest Gump значи друже кога те читам тебе како честиташ или фалиш некој онака оверфлоу од серотонин ми се случува во мозоков, ако случајно станам зависен од истиот ти ќе ми плаќаш рехабилотација така да си знајш (y)

Среќен роденден, голема да растеш:)

Funny-Happy-Birthday-17.jpg

Домачице среќен ти роѓенден :)
Се шо сакаш да ти се исполни, почесто да те читаме у темана кајгана готвач :icon_lol:, да си жива, здрава, среќна и се по список.
witch-penis.jpg

Среќен Роденден :), мн здравје, љубав и среќа!

Среќен роденден девојко, да си жива и здрава и уште многу рецепти да праќаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom