Среќен пат Tonchie

• Креатор на темата Креатор на темата arakenx
  • Време на започнување Време на започнување
Еми ај среќен пат, мирно море и поволни ветрови иако ветрот не ти мења многу :D
И тоа што ти пишеше на маицата, What happens on the ship, stays on the ship :D

Со Тончи уште пред година и нешто се запознав...Го почитувам многу, бидејќи е меѓу ретките луѓе кои се скрос искрени, неискварени и скромни...
Па и овде му посакувам, среќен пат и многу успеси, а пред се да биде , многу среќен и исполнет, бидејќи тој го заслужува тоа!

Ви благодарам на сите за желбите за мирно море. Јас ќе си посакам само помалку гњаважа по ајродроми, за море е лесно. И мирно море не направило цврсти морнари, така да не берете гајле за мене :)

Денис, фала за темава :)

Скај, не бери ти за мене и за Кајгана, секаде во срце ја носам. И мислам дека за 10тиот роденден на Кајгана ќе бидам во Македонија :) Фак, ко вчера да беше коа се зачленив и почнав интензивно да пишувам за да го надминам rymz во број на мислења и попат создадов еден куп пријателства.

Лет3, за леб и кревет, не збираме на брод :D има да местиш по 3-4 студија секој ден, и навечер да ги расклопуваш :D

KingB, always :)

Anon, другарка ми Кери Бредшо (овај Наташа Димовска, колешка од претходна фирма) ми рече „Тончи, не си ти за македонките, најди си некоја егзотична :)

КвикСилвер, јас радо би ја поздравил Ноне, ама за жал на различни бродови сме. Ако ја најдам на некое пристаниште ќе ја поздравам од тебе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom