Среќен пат на Б'лгаришчана в ЕУ! Ајде сваќа-ќа-ќе!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
ne be ja nemam ama vie imate. sto majka baras na makedonski forum? idi si na bugarski i zbori sto sakas. kakva vi e istorijata? nikakva, zos nemate istorija pa sega treba da prisvojuvate tudja. kakva vi e politikata? nikakva, ja koristite makedonija vo predizborni celi, a se plasite da gi priznaete makedoncite da ne im tekne slucajno da se otcepat i da se vratat kon svojata matica.
zatoa ste pleme bugarsko bez istorija, bez kultura, bez drzava, bez narod. a ako kazes deka seto ova go imate, odma da ti odgovorim: i da go imate toa ne e vase tuku prisvoeno, ukradeno od drugi kulturi i narodi

vojvodata напиша:
ne be ja nemam ama vie imate. sto majka baras na makedonski forum? idi si na bugarski i zbori sto sakas. kakva vi e istorijata? nikakva, zos nemate istorija pa sega treba da prisvojuvate tudja. kakva vi e politikata? nikakva, ja koristite makedonija vo predizborni celi, a se plasite da gi priznaete makedoncite da ne im tekne slucajno da se otcepat i da se vratat kon svojata matica.
zatoa ste pleme bugarsko bez istorija, bez kultura, bez drzava, bez narod. a ako kazes deka seto ova go imate, odma da ti odgovorim: i da go imate toa ne e vase tuku prisvoeno, ukradeno od drugi kulturi i narodi

Ajde, pokazi neshto koe e makedonsko vo istorijata, no go dokazi so dokumenti. Chekam:zlo:

А каква врска има Цеца со нас? Или па со Бугарите?

blabla напиша:
Ajde, pokazi neshto koe e makedonsko vo istorijata, no go dokazi so dokumenti. Chekam:zlo:
dovolno e barem malku da ja poznavas istorijata za da znaes deka toa sto go kazuvam e vistina. kazi ako si bugarin zos pisuvas na makedonski? ili si uste eden makedonski predavnik?
na ova trebase da ti odgovorim ti dokazes deka toa sto go imate e vase a ne makedonsko, ama mi tekna deka toa sto go nemas ne moze da go dokazes. makedoncite ne treba da se dokazuvaat zos tie se bibliski narod, sekade spomenuvan vo istorijata, za razlika od bugarite, cie sto ime znacelo rabotnik, niska klasa, podcinet i sl.

Fortune напиша:
А каква врска има Цеца со нас? Или па со Бугарите?
abe ti ne znaese? pa i ceca e bugarka.
sve bugarskite "pejacki" i gi ukradoa pesnite

Забегаа овие со историја:pos:
Лелееее колку се замараш и нервираш vojvodata
Кулирај бе батка, не гледаш дека целта му е да те изнервира? Паѓаш на провокации:)

dabeda имаат де, од Бугарија се тие слики, а Цеца е Србинка, не е Македонка.
И не знам што ти толку погоден се најде? Бугарче си?

vojvodata напиша:
dovolno e barem malku da ja poznavas istorijata za da znaes deka toa sto go kazuvam e vistina. kazi ako si bugarin zos pisuvas na makedonski? ili si uste eden makedonski predavnik?
na ova trebase da ti odgovorim ti dokazes deka toa sto go imate e vase a ne makedonsko, ama mi tekna deka toa sto go nemas ne moze da go dokazes. makedoncite ne treba da se dokazuvaat zos tie se bibliski narod, sekade spomenuvan vo istorijata, za razlika od bugarite, cie sto ime znacelo rabotnik, niska klasa, podcinet i sl.

Pa mi e drago da zboruvam na dialekt, veselo e.

A dali bugarin znachi rabotnik, ke ti go citiram Dzinot:

dzhinot1.jpg

Bolgarin e proizvodan ot Bog:aplauz:

Fortune напиша:
Забегаа овие со историја:pos:
Лелееее колку се замараш и нервираш vojvodata
Кулирај бе батка, не гледаш дека целта му е да те изнервира? Паѓаш на провокации:)

dabeda имаат де, од Бугарија се тие слики, а Цеца е Србинка, не е Македонка.
И не знам што ти толку погоден се најде? Бугарче си?
ne be, ne se nerviram tuku se relaksiram koga na poglupiot mu objasnuvam kako e pravilno

bulgarin e proizvod od reciklirano djubre na koe sto nema sto da mu pravat

dabeda пак не ми одговори што те прашав. Очигледно намерно бегаш да не одговориш. Бугарче си?

Добра забелешка за кајчето. Јас никаде во Охридов не сум видела вакво глупаво кајче

dabeda напиша:
http://www.zazabava.com/content/view/492/65/
Охридско секојдневие. Среќна двојка, после цела година работа заслужува вистински релаксирачки одмор!

mzhishte1.jpg

Videvme kolku sa od Bulgaria.:pos2:

Mislam deka slikata ne e ni od Bugarija, ni od Makedonija. Ja imam videno odamna na tugi sajtovi.

Fortune напиша:
dabeda пак не ми одговори што те прашав. Очигледно намерно бегаш да не одговориш. Бугарче си?

Добра забелешка за кајчето. Јас никаде во Охридов не сум видела вакво глупаво кајче
Sto si me prasal batka?

blabla напиша:
Mislam deka slikata ne e ni od Bugarija, ni od Makedonija. Ja imam videno odamna na tugi sajtovi.

To e jasno deka ne e ni ot MK ni od BG, no se praat na interesni...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom