Еее Кајгано, знаеш јас од колку работи забележувам 4 години покрај тебе? Еее ...

И не дека сите тие имаат врска со тебе, но бидејќи сум тука прилично од самиот почеток, се ми е исповрзано вака или така. Затоа ми е мило што покрај тоа што сеуште те има и постојано ми навраќаш секакви спомени, секој ден си поубава, попосетена, пославна итн итн итн.
Кога ќе се сетам како беше на почетокот и сега ... драстична разлика фраерке. Тогаш, од луѓето што се околу мене, само јас те посетував и сите ми се чудеа зошто заглавувам. Денес ... денес често се случува на кафе-цигара пауза додека сум на работа, да забележам некоја непозната насмеана фаца која чита твоја содржина од главната страна или па да бидам прашана за многу нешта во врска со форумов. Дури, што се вели, вработените ми мои, прво се логираат на тебе, а потоа на програмата за работа.:pos2:
Како и да е, јас ветив дека ќе доаѓам само на твоите роденденски прослави, па едвај чекам уште една убава журка да падне во твоја чест. Се надевам дека господата чие дело си, ќе успеат да најдат доволно голем простор за сите твои членови, кои планираат да те почестат со нивното присуство.

А бидејќи под Кајгана јас не` разбирам сите нас кои скапуваме тука, на тие кои го прават форумов тоа што е денес и кои постојано допринесуваат да е интересен и неодолив, нив им го честитам долгогодинешното дружење, а среќен роденден само на тие кои се тука сите овие 4 години. Посебно на газдите, кои мислам дека денес се прегорди на своето дело. :smir:
п.с. Требаше Јована да се викаш ... Св. Јован е денес ако не па!