Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не можам да зборам за твоите потреби. Но слободно можам да зборам за своите потреби, права и слободи. Моментално, за жал, тие се ограничени. И нормално со вакви ставови сум платеник на СОРОС и СДСМ! Па кога ќе се опарам те носам на скара. Важи?!Немам потреба да правам галама, ти мислиш дека има и друг те користи. Продолжи.
Важи и ја тебе кога ќе ми легнат парите од ВМРО затоа што ти си убеден дека мене некој ме плаќа.[DOUBLEPOST=1430498617][/DOUBLEPOST]Јас не можам да зборам за твоите потреби. Но слободно можам да зборам за своите потреби, права и слободи. Моментално, за жал, тие се ограничени. И нормално со вакви ставови сум платеник на СОРОС и СДСМ! Па кога ќе се опарам те носам на скара. Важи?!
И како љубител на дела...од твоја страна само зборови. Сподели доказ. Било слика, било текст.![]()
Не брат, тие не подлегнуваат на притисоци и манипулации. Не знам како до сега не се организира Пленум на Основци..@Brutus Основците ако се дигнат на протест и тие ќе бидат организирани од опозицијата? Сигурен сум дека се што пишуваш во темата и сам не веруваш во тоа. Доста шириш негативна енергија на форумот.
Не бе другар. Коренот на проблемот не е политички. Вака не се собираат политички поени. Ова ти е мат позиција за самиот министер, т.е. барања на 20.000 средношколци. Сите ли се финансирани од СОРОС?.....
Како не се собираат? Кој пренесува за ова кој го поддржува? Кој ја прави кампањата...туку ај ќе пројде и 17 мај па ќе видиме...Не бе другар. Коренот на проблемот не е политички. Вака не се собираат политички поени. Ова ти е мат позиција за самиот министер, т.е. барања на 20.000 средношколци. Сите ли се финансирани од СОРОС?
Но потези и контра потези...што ќе направи министерот....кога ќе се појави? Ќе се сложи со нив, но под услов пропуштената настава да се изреализира!? 5 недели, тоа сосе саботи е цел еден месец.
П.С. Јас па не знам до сега како не се организира и контра-пленум!
Znaes sto e problemot so likovi kako tebe? Nesto sto ne e DPMNE, sakate da go napravite DPMNE. Vie mislite cel zivot se vrti okolu DPMNE. Epa pogodi shto, ne e taka. Nekoj mozebi saka politicki da se aktivira na bilo koj nacin pa ne mora da zavisi od bilo kogo.
Едно е нешто да подржиш, друго е да го финансираш.........
Па не би се сложил во целост со тебе. Пошо еве лично јас ќе полагам интерна медицина, биологија, македонски и англиски.Најмногу ќе настрадат матурантите поради протестите. Сигурен сум дека ненормално тешки тестови ќе ги направат за сите да извадат лоши резултати и да се фалат како се потребни реформите.
Лани матурантите имаа најтешки тестови по македонски и математика. За да се одмаздат за протестите и бојкотот ќе стават намерно збунувачки и нејасно поставени прашања или пак одговори како што беше случај со екстерното и ќе потфрлиш на теоретскиот дел. (мислам за екстерните предмети македонски и англиски/математика)Па не би се сложил во целост со тебе. Пошо еве лично јас ќе полагам интерна медицина, биологија, македонски и англиски.
Е сеа ако се врати стариот концепт на матура ќе добијам 300 прашања по интерна медицина и од тие 300, 30 мислам ќе ми се паднат на матура. Македонски и Англиски есеи, темите веќе се дадени а и не гледам некој проблем зошто би ме бувнале на есеј. Едино можат нешо мучки да направат со интерниот предмет (биологија во мојов случај) кај шо веќе ни се дадени 6 теми од 4 учебници за учење.