Сρедба со бившиот/бившата после долго вρеме??

Член од
16 декември 2014
Мислења
14
Поени од реакции
3
Дали сте имале сρедба со неκој што сте го /ја саκале и ви се ρазбидиле стаρите чуства??
Мене исκρено ми се случи тоа пρед 5 години,се појавија стаρите чуства и се испадна супеρ.Само што моρав да се вρатам од стρанство:)

дури после 5 години?
Не, ситуацијата се случи пред 5 годидни,иначе се видовме после година дена, се беше чудно на почетокот ама од друга страна стануваше интересно и коцките се склопија,иако се надевав дека ке се сретнеме еден ден.

Не, ситуацијата се случи пред 5 годидни,иначе се видовме после година дена, се беше чудно на почетокот ама од друга страна стануваше интересно и коцките се склопија,иако се надевав дека ке се сретнеме еден ден.

а темата ја отвори после 10 години од настанот

Математички многу не избуни. Туку ајде чим почна раскажи какви чувства ти се разбудија, сега сегашни сте или па сте бивши, ја заборави ли итн.

Математички многу не избуни. Туку ајде чим почна раскажи какви чувства ти се разбудија, сега сегашни сте или па сте бивши, ја заборави ли итн.
Се разбора дека сме сегашни, добро ни оди тоа е тоа.Математиката не ми иде баш, ама бев јасен, настанот се случи пред пед години, а се немавме видено една година

Се разбора дека сме сегашни, добро ни оди тоа е тоа.Математиката не ми иде баш, ама бев јасен, настанот се случи пред пед години, а се немавме видено една година
Аха значи одевте, се скаравте на една година и од тогаш до денес сте заедно и функционирате одлично. Нешто како врска со преврска. Епа мило ми е.

Друг некој вакво искуство да раскаже?

да одевме, па се разделивме, па заминав во странство, после година дена кога бев во Скопје, се сретнавме, ама скроз случајно.... и се договоривме да се видиме( и така почна се)...

да одевме, па се разделивме, па заминав во странство, после година дена кога бев во Скопје, се сретнавме, ама скроз случајно.... и се договоривме да се видиме( и така почна се)...

зш се разделивте?

Други времиња, други луѓе, карванот врви, кучињата лаат, минатото е зад мене, иднината е пред мене, а јас сум сега и тука, северо-јужно од западо-исток, се додека во времето е вистината.

Само што моρав да се вρатам од стρанство:)

За документи се вратиле чувствата :motorce:

Сеа некој ќе ја слуша песнава од мука шо си му а зел џемцката и ќе се теши дека еден ден и на него ќе му се врати :oeoeoe:

зш се разделивте?
па дека отидов надвор, беше најголемата причина....[DOUBLEPOST=1418940796][/DOUBLEPOST]
За документи се вратиле чувствата :motorce:

Сеа некој ќе ја слуша песнава од мука шо си му а зел џемцката и ќе се теши дека еден ден и на него ќе му се врати :oeoeoe:
документи се има, ама џабе кога на лепша половина0 не и се свиѓа таму :nesumjas: само дома и дома :oeoeoe:
oeoeoe.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom