Сребро по пошта?

• Креатор на темата Креатор на темата mitkokalc
  • Време на започнување Време на започнување
А да нарачаш од таму да им стигне по пошта? Мислам ако веќе не ти е купено.
Види од тифани, ама мислам дека слабо под 100$ има таму, во некоја слична продавница.
Лелее... ами јас си испонарачав од ибеј такви глупости,со сваровски позлатени вакви накви.. А од странство во Македонија?

знам.. ама се прашувам дали пратките ги поминуваат на сензор, скенер.. такви работи.. знам за некој кој има праќано апчиња по пошта а тоа знам дека е забрането, во bubble wrap завиткани и немало проблем до сега.. а по тоа што гледам и апчиња се познаваат на скенер..

се се познава, во твојот случај па за метал се работи. со среќа.
макар шо среброто ти е конвертибилна работа. шитни го тука, а купи му од таму како шо ти пишаја тука.

Christian Lovato незнам од странство за тука, јас имам нарачувано вака од Америка за во Америка и од Англија за во Германија. Еднаш нарачав од Германија без да видам дека сум на ebay.de па кога тетка ми ми ја донесе има што да видам warcraft на германски :D
Онака јас сум нарачувал највеќе книги, што продавачот не ги праќа во Македонија, па роднини и пријатели ми ги донасале после...

Drugite drzavi ke pomine ama tuka u ovaa smrdena nasa posta ke si go najdat smrdeite od rabotnici i ke si go prisvojat , pred dve god imav slucaj mene mi prakaa nesto od Hrvatska i nakraj koga stigna do meene toa bese otvorena postata i pola raboti falea... da crknat tie od posta

Drugite drzavi ke pomine ama tuka u ovaa smrdena nasa posta ke si go najdat smrdeite od rabotnici i ke si go prisvojat , pred dve god imav slucaj mene mi prakaa nesto od Hrvatska i nakraj koga stigna do meene toa bese otvorena postata i pola raboti falea... da crknat tie od posta
сум имал случај и јас кога од Шведска ни испратија честитка со пари, и на крај само честитката ја добивме .. ама прашувам дали поминува на сензор овде плико ?

сум имал случај и јас кога од Шведска ни испратија честитка со пари, и на крај само честитката ја добивме .. ама прашувам дали поминува на сензор овде плико ?
senzor-covek da garantiram :mad:

Обележи го како вредносен пакет, и можеш да го пратиш :)

А како оди тоа можиш да ми кажиш нешто повеќе? Колку треба да се плати и сл.
Па се плаќа дополнително, и со посебни поштенски услуги сообраќаен техничар сум ама најискрено не сум запознаен со цените :) И пратката се опремува уште првиот ден доколку се испорача пред 17 и 25 часот.

Па се плаќа дополнително, и со посебни поштенски услуги сообраќаен техничар сум ама најискрено не сум запознаен со цените :) И пратката се опремува уште првиот ден доколку се испорача пред 17 и 25 часот.
ок фала..сепак ќе се распрашам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom