Срцето или разумот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
gOJDO напиша:
Па тоа не е лошо...позитивно е...мислам обострана злоупотреба, обострано задоволство, како и самиот секс;)

zoshto ne ti se veruva...pa go postaviv za da gi razgranicime rabotite...bijdeki citam nekoi postovi i ne mi se veruva...pa ajt vikam da ja produzime malku temava vo druga nasoka...:icon_lol: si protiv neshto ili...?

nema potreba btw..da mi obrazlozuvash shto e ljubov shto sex...:)

marketar напиша:
Samo so srceto mozheme neshtata da gi vidime pravilno. Ona shto e najvazhno ne e vidlivo so oko
Kompletno pogresno. So srceto nikogas ne gledas pravilno. Zatoa i rekle deka ljubovta e slepa. Koga ke pomine vreme i koga ke se oladat strastite, a voedno ke proraboti razumot, ke vidis deka osobata i ne bila bas ona sto tebe ti treba.
Razumot prorabotuva nekade po tri godini (velat deka zaljubenosta trae tri godini).
Znaci, dokolku uspees da gi izmixas srceto i razumot vo pravilen soodnos, ke imas prekrasna vrska!!

Znaci, dokolku uspees da gi izmixas srceto i razumot vo pravilen soodnos, ke imas prekrasna vrska!!

Taka e !!! Go osekam toa skoro 5 godini.

Ne e tocno deka ljubovta e izbledena posle 3 godini
Zivisi u kakov film si. Barem mene ne mi se slucuva toa.

"Now I wonder what I would ever have been
If I had never met her
Stars in the sky are shining as never before
Now I can answer, I know ("What is Love?")"

Викаат треба да го слушаш срцето, ама некогаш може да бидеш повреден затоа не дозволувај да прават будала од тебе!!! :)

Sekogas sledi go svoeto srce.Toa najdobro znae i ke te obvede vo vistinskata nasoka

Prvo go pustam srceto sekogas srceto ima prednost a posle go uklucuvam razumot da gi preispita rabotite.

Paparapa

M.C. напиша:
DEFIN ITIVNO SRCETO:wub:!
Srceto nekogas moze da te odnese na pogresni mesta poradi toa ja vikam sledi go srceto no so razumot razmisli za taa postapka:star:

solza напиша:
Srceto nekogas moze da te odnese na pogresni mesta poradi toa ja vikam sledi go srceto no so razumot razmisli za taa postapka:star:
така е се слагам со тебе срцето може да те однесе на погрешни места
затоа треба да искомбинираш нешо срце нешо разум и на коњ си:)

Ponekogas moze da se sluci i da go koristis samo razumot pa potoa da se kaes toa e najloso verujte mi go imam iskuseno.:icon_conf

srceto bira, a razumot odlucuva.

ponekogas treba da go slusas i razumot za da ne te odnese srceto tamo kaj so netreba ......iako potsvesno go slusas srceto koe pravi i razumot cesto da se soglasi so nego ....t.e. na nekoj nacin d ago opravda!

UnMistakable напиша:
srceto bira, a razumot odlucuva.
n e etocno deka sekogas srceto bir a...mislam deka vo denesto vreme poveke razumot bira.....a deka razumot odlucuva...neznam bas i za toa ....ima slucaevi koa toa go pravi srceto...se e relativno:pehar:

laki luciano напиша:
Kompletno pogresno. So srceto nikogas ne gledas pravilno. Zatoa i rekle deka ljubovta e slepa. Koga ke pomine vreme i koga ke se oladat strastite, a voedno ke proraboti razumot, ke vidis deka osobata i ne bila bas ona sto tebe ti treba.
Razumot prorabotuva nekade po tri godini (velat deka zaljubenosta trae tri godini).
za da go napises ova mislam deka nemas pocustvuvano ljubov ....d ataa e najubava n apocetokot ali neznaci dek atrae3 godini ...toa moze se krizni momenti kakde dvajcata se zasitile eden od drug pa s ejavila malku dosada pa togas gi gledaat losite strani kao demek ne gi videla porano....iako koa se zasakle ne im smetale.................mislam dek aima ljubov i nee slepa so znaci moze da se slusa srceto ali se so svoi granici
LJUBOVTA TREBA DA SE NEGUVA A TOA SAMO RAZUMOT GO ZNAE...so znaci se e povrzano

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom