Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тие од сдсМ беа со дипломи од Оксфорт и Кембриџ,така???:pos2:Kaj mene vo firma prvi clenovi na Dpmne bea nerabotnicite so osmo oddelenie koi kisnea po boleduvanja i non stop bea na tapet. Najgolemiot olos so drugi zborovi.
Ne, ama bea so diplomi od sv. Kiril. Kolku im se smeevme na prvite dpmnovcinja koga vikaa za komercijalniot deka kje go nadenat na kolec, sefot na klada, generalniot sapun itn. Kje ulsetase nekoj i kje vikne "idat direktorite vo obikolka" i kje se razbegaa kako gluvci.А тие од сдсМ беа со дипломи од Оксфорт и Кембриџ,така???:pos2:
И голем „поборник“ за Македонцките работи...Dont forget it:helou:Многу познато од нашиот добро познат југонастачгичар.
Како прво, Сердаре, јас не сакам да се покажувам колку сум патриот, тоа сам си го знам во душата и не ми треба ничие одобрение ниту од тебе, нити од никој друг за да знам колкав патриот сум, тоа е работа кој секој во себе си ја носи, и сам си знае колку му е чиста мислата кон нашата Татковина, а кој шета лево-десно..Зар од „убавината“ на власта во бивша Југославија, да заборавам што му се деси на Ченто?Што му се случи на секој Македонец на Голи Оток?Зарем има некој „убав“ живот кој ќе го замени Ченто?Кој, во времето на „течење мед и млеко“ беше ликвидиран од УДБА И КОС, собран како куче од пред неговиот двор?Зарем има некој убав живот кој ќе го замени дедо ми кој загина од српска рака?И како да градам соживот со Србија после тоа?Зарем има некој убав живот, што би го заменил секој што умрел со чиста Македонска свест на Голи Оток?Ама заборавив, дека поимот патриот е резервиран само за тебе..И дека никој од нас „дечиштата“ не може да му ја земе на Господинот привилегијата да биде наречен - патриот!
Znaes sto e simptomaticno... UDBA i KOS ne bile samo Srbski organi, tuku i Hrvatski i Slovenacki i Bosanski arno ama ti samo Srbite gi mrzish ...
Toa me upatuva na pomisla deka si Bugarash ...sto ne gi mrzish i Hrvatite...
Bez Titovo znaenje i politika koja ja diktiral poso bil diktator a KOJ BIL NAJGLAVEN OD SITE ( koj bil HrvatoSlovenec ) sigurno nemalo da go utepaat dedo ti... ama ti posekako ke si gi sakash Hrvatite taka ?
Mene bash zabole kurac dal ti ke me mrzish mene sto sum Srbin iskreno... no ne si fer ako veke mrzish mrzi gi site :nenene:
Znaci licemeren si :tv:
Лицемерен?Абе ајде Винстоне, ајде барем има насекаде мои постови за бугарашите што мислам..Диригент во бивша СФРЈ се знај кој беше, и мислам тука се да си биде јасно..Може хрватите владееле и во 1912 година во Србија па тие не поделија?Немој молимте..Биди маж, и прифати ги простум сите гнасобии што ги правеле твоите претходници, заедно со бугарите, гејците итн..Тука не гледам никаква разлика, сите иста катара сте, што гледам дека и до ден денес ниту еден не сте изменети ниту вие, ниту бугарите, за гејциве да не правам муабет...На гро од српските форуми ние сме јужни срби, на бугарските форуми ние сме бугари, а за овие хомосиве од југ не ни сакам да правам муабет..Znaes sto e simptomaticno... UDBA i KOS ne bile samo Srbski organi, tuku i Hrvatski i Slovenacki i Bosanski arno ama ti samo Srbite gi mrzish ...
Toa me upatuva na pomisla deka si Bugarash ...sto ne gi mrzish i Hrvatite...
Bez Titovo znaenje i politika koja ja diktiral poso bil diktator a KOJ BIL NAJGLAVEN OD SITE ( koj bil HrvatoSlovenec ) sigurno nemalo da go utepaat dedo ti... ama ti posekako ke si gi sakash Hrvatite taka ?
Mene bash zabole kurac dal ti ke me mrzish mene sto sum Srbin iskreno... no ne si fer ako veke mrzish mrzi gi site :nenene:
Znaci licemeren si :tv:
Да ја живнеме малку темава...(клик на слика ќе се зголеми)
![]()
Познато ви е нешто?
Winstone eve ti shansa da pokazesh deka ti nesi licemeren i deka se borish za pravata na Makedoncite kade i da se.
Само Македонците во Србија не учат на својот мајчин јазик
Автор: Александар С. Димковски
![]()
Србите во Македонија ги има во преамбулата на Уставот, имаат свои пратеници, свои општини, свои медиуми, учат на својот мајчин јазик...
Македонците во Србија немаат речиси ништо од овие права. Со распадот на поранешна Југославија се распаднаа и сите нивни права. Тогаш од конститутивен народ, Македонците во Србија преку ноќ стана национално малцинство, кое е принудено повторно од почеток да се бори за своите права.
http://www.novamakedonija.com.mk/De...d=2&fCat=1&top=1&EditionID=200&ArticleID=8471
Ili i ovaa e nekoja bugarshka laga Winstoneeee!!!