Србите со поголем алат од Македонците, арно ама Македонките имаат поголеми гради!

• Креатор на темата Креатор на темата Bora Bora
  • Време на започнување Време на започнување
булшит мојот е над 17 па не се фалам :)
1617295_i_see_what_you_did_there_holyshit_super_Sharenator_Community_UNITE-s444x475-150637-535.jpg

како да не... мојот не го измерија

Ништо под 10 цм не се земало во статиската под изговор од преголеми статистички отстапувања и природни феномени...

Кога ќе ги видиш напредни генерацииве, прво гради и газиња им растат после заби нема што да не чуди што сме на високо место, и баш е за пофалба доста цицлести девојчиња, млади мамички, мераци :)

Абе некоја цура да кажеше нешто за должината од лично искуство или само ќе си се фалите дека имате големи цицки !? ;)

Од овие “истражувања“ мака ми е. Тие и тие се најдобри љубовници, тие и тие имаат најголеми гради, љубовта трае 3 и пол години, 10 докажани правила за успешна врска/брак, 5 правила за однесување на состанок, просечен човек кака 4 пати на ден.

Го сведоа човекот и неговата душа на статистика и бројки.
Фак ју човештво.

Се знае што бараат мажите кај жените и што жените сакаат кај мажите.

Оверсајз ме........................и Биг Мек со помфрит.....................

според мене големината на машкото не е во пенисот туку во срцето, колку поише крв може да испумпа срцето во пенисот толку поише е тврд пенисот

Мене ми е 18 ..не ми го мереа мене ,сигурно ќе рипнеше просекот на Македонците.. а баш ме занима, по кои критериуми ги мерат..дали по телефонски анкети..?

Не се јави ниеден Србин да се пофали на темава, значи сумљива е анкетата :свиркам:

:pos:eee kakva tema,tuku da si prasav jas aaa...?koj gi merese mene i kaj mene da izmeri
--- надополнето: 12 декември 2011 во 20:02 ---
според мене големината на машкото не е во пенисот туку во срцето, колку поише крв може да испумпа срцето во пенисот толку поише е тврд пенисот
taka neka
taka nekako ke da e

Мене ми е 18 ..не ми го мереа мене ,сигурно ќе рипнеше просекот на Македонците.. а баш ме занима, по кои критериуми ги мерат..дали по телефонски анкети..?

Статистика пријателче па потоа аритметичка средина.

Што се однесува до податоците...па се знае на пазарот колку се трошат кондоми за стандардна големина колку за поголем пенис па потоа се анализира и се доаѓа до средна резултат.

П.С веќе две години позната фирма за кондоми го анализира балканот ,идејќи балканците се е*ат 24/7 па повеќе потрошувачка се очекува....на кондоми де:D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom