Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морееее... Тие Срби што биле во Босна и убивале муслимани и муџахедини сите би ги осудил... Би ги осудил што не ја завршиле работата до крај, така да неможе муслиманчишта во Босна да се соберат ни за кошаркарска репрезентација... :vozbud:

Да бе .... шо се муслиманите ? Гомна па да ги газиш ? Или уште растеш со политиката "Србија до Токија"
Ниеден здрав човек не би го оправдувал тоа што србите им го правеле на бошњаците/хрватите и косоварите што им го правеа на србите/ромите на Косово ...

пс:Иди гледај го Мирко и Славко ....

Да бе .... шо се муслиманите ? Гомна па да ги газиш ? Или уште растеш со политиката "Србија до Токија"
Ниеден здрав човек не би го оправдувал тоа што србите им го правеле на бошњаците/хрватите и косоварите што им го правеа на србите/ромите на Косово ...

пс:Иди гледај го Мирко и Славко ....

zosto tolku omraza kon muslimanite..i toa se luge i vo niv tece krv nikoj ne treba da poddrzuva vestacko sistematsko ubivanje na narod rasa vera ili politicka osnova.:helou::helou::helou::helou:

Точно така. Македонци со говорна маана кои себеси уживаат да се нарекуваат СЛУГИ

Слуги на кој ќе стигнат...

Е незнам БАШ... Единствен народ кој сеуште, а и нема да се потчини на САД и компанија... Да кажеш за нас дека сме слуги на секој кој ќе стигне тогаш ОК... Вака... ништо.. не држи вода... ЏАБЕ ТИ Е... :toe:

Кажу да сум дивљак јер браним своју кућу,јер ценим часте крст и своју крсну славу,руке ми завезаше на устима катанац ал се даље поносим што сам Србин и Православац,чуде се на мене што се псовкама личим а крив сам само што не умем никоме да клечим!

Е незнам БАШ... Единствен народ кој сеуште, а и нема да се потчини на САД и компанија...

Србија т.е. Слугија, веќе одамна работи реформи за Евроатлантски интеграции што значи, потчинување пред ЕУ и потчинување пред НАТО. Оќе бре да се еманциповају.

Е незнам БАШ... Единствен народ кој сеуште, а и нема да се потчини на САД и компанија... Да кажеш за нас дека сме слуги на секој кој ќе стигне тогаш ОК... Вака... ништо.. не држи вода... ЏАБЕ ТИ Е... :toe:
Со Србија е полошо.Тие се потчинети на САД и Русија...и на нивните компании нормално.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom