TMPO
Obraz
- Член од
- 31 октомври 2007
- Мислења
- 1.728
- Поени од реакции
- 26
Aha ok kako toj sto zivee vo Republika Illyria ama tie se ilirci, gi izmeshav slucajno.Тој што живее во република Косово.
Znam glavniot grad mue Tetove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aha ok kako toj sto zivee vo Republika Illyria ama tie se ilirci, gi izmeshav slucajno.Тој што живее во република Косово.
Aha ok kako toj sto zivee vo Republika Illyria ama tie se ilirci, gi izmeshav slucajno.
Znam glavniot grad mue Tetove.
Ti si tipicen onie sto vo 2001 sedea doma i kuka samo treba da ima mir po sekoja cena.Истата грешка ја праиш ко што правеа србите. Му кажваа на други кој се и какви се. “Вие не сте хрвати вие сте покатоличени срби, вие не сте Црногорци вие сте срби, вие не сте Македонци вие сте Јужни срби, вие не сте Босанци вие сте Срби муслимани....“ па после се чудат оти ги здрвија од ќотек и маање.
Ti si tipicen onie sto vo 2001 sedea doma i kuka samo treba da ima mir po sekoja cena.
Ti si tipicen onie sto vo 2001 sedea doma i kuka samo treba da ima mir po sekoja cena.
:pos2:јааа сега и типои почна да пронаоѓаш.
Бре сите на ист калап а останете без текст и инспирација, а ве фати интелектуална снемошка одма вадите реченицата “Ти си типичен од оние кои...“
Кај беше бе ти 1956 кога се судеа Кичевците за идеите за Македонија!
Сигурно врзваше црвена марама околу вратот и одеше да ја целуваш сликата на другарот Тито.
:pos2:
So tebe ke raspravam za koj e makedonec ili ne, vie site bivsi tito-komunjari ste denes najgolemi podrzuvaci na sozivot po sekoja cena. Mislam nema ovde pogolem anti-titovec i anto-komunjar ovde na forumot ama ajde doktriran si vo tie novi mediski cirkuzi ako ne si za sozivot i ako ne si za golema albanija togas si srboman, anto-makedonec etc.
Nema potreba da ti se dokazuvam tebe.
Гледам колку си антитивоец и анти комуњар по тоа што ја користиш титовата латиница а не Македонската кирилица.
hienite se zbiraat koga zivotnoto e raneto
Тебе никот ти е пишан на титовица него на кирилица :nenene::nenene:
Ријечка* пупу срам да ти е да им пишеш на нив така ќе те утепаат.Биди хрват форсирај ијекавица:back: