Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aha ok kako toj sto zivee vo Republika Illyria ama tie se ilirci, gi izmeshav slucajno.
Znam glavniot grad mue Tetove.

Истата грешка ја праиш ко што правеа србите. Му кажваа на други кој се и какви се. “Вие не сте хрвати вие сте покатоличени срби, вие не сте Црногорци вие сте срби, вие не сте Македонци вие сте Јужни срби, вие не сте Босанци вие сте Срби муслимани....“ па после се чудат оти ги здрвија од ќотек и маање.

Истата грешка ја праиш ко што правеа србите. Му кажваа на други кој се и какви се. “Вие не сте хрвати вие сте покатоличени срби, вие не сте Црногорци вие сте срби, вие не сте Македонци вие сте Јужни срби, вие не сте Босанци вие сте Срби муслимани....“ па после се чудат оти ги здрвија од ќотек и маање.
Ti si tipicen onie sto vo 2001 sedea doma i kuka samo treba da ima mir po sekoja cena.

Ti si tipicen onie sto vo 2001 sedea doma i kuka samo treba da ima mir po sekoja cena.

јааа сега и типои почна да пронаоѓаш.
Бре сите на ист калап а останете без текст и инспирација, а ве фати интелектуална снемошка одма вадите реченицата “Ти си типичен од оние кои...“
Кај беше бе ти 1956 кога се судеа Кичевците за идеите за Македонија!
Сигурно врзваше црвена марама околу вратот и одеше да ја целуваш сликата на другарот Тито.

јааа сега и типои почна да пронаоѓаш.
Бре сите на ист калап а останете без текст и инспирација, а ве фати интелектуална снемошка одма вадите реченицата “Ти си типичен од оние кои...“
Кај беше бе ти 1956 кога се судеа Кичевците за идеите за Македонија!
Сигурно врзваше црвена марама околу вратот и одеше да ја целуваш сликата на другарот Тито.
:pos2:
So tebe ke raspravam za koj e makedonec ili ne, vie site bivsi tito-komunjari ste denes najgolemi podrzuvaci na sozivot po sekoja cena. Mislam nema ovde pogolem anti-titovec i anto-komunjar ovde na forumot ama ajde doktriran si vo tie novi mediski cirkuzi ako ne si za sozivot i ako ne si za golema albanija togas si srboman, anto-makedonec etc.
Nema potreba da ti se dokazuvam tebe.

:pos2:
So tebe ke raspravam za koj e makedonec ili ne, vie site bivsi tito-komunjari ste denes najgolemi podrzuvaci na sozivot po sekoja cena. Mislam nema ovde pogolem anti-titovec i anto-komunjar ovde na forumot ama ajde doktriran si vo tie novi mediski cirkuzi ako ne si za sozivot i ako ne si za golema albanija togas si srboman, anto-makedonec etc.
Nema potreba da ti se dokazuvam tebe.

Гледам колку си антитивоец и анти комуњар по тоа што ја користиш титовата латиница а не Македонската кирилица.

Гледам колку си антитивоец и анти комуњар по тоа што ја користиш титовата латиница а не Македонската кирилица.

Тебе никот ти е пишан на титовица него на кирилица :nenene::nenene:

hienite se zbiraat koga zivotnoto e raneto

Поголема вистина нема :toe:

Тебе никот ти е пишан на титовица него на кирилица :nenene::nenene:

То не е мое име то е име на Риечка група (Хрвати чии еден албум често го слушам се вика “БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ И ЧАЧКА“) и така си е во оригинал напишано.

Ријечка* пупу срам да ти е да им пишеш на нив така ќе те утепаат.Биди хрват форсирај ијекавица:back:

Ријечка* пупу срам да ти е да им пишеш на нив така ќе те утепаат.Биди хрват форсирај ијекавица:back:

Од странски јазици само Англиски владеам.
Српски или Хрватски послабо

Luge na evropa i trebaa 50 god da se oporavi od nacizmot...me interesira za kolku vreme balkanot ke se oporavi od albanskiot:smir:

Со овие два клипа што си ги ставил погоре, сега со сигурност знам дека НЕ СИ МАКЕДОНЕЦ... А ако не си ни Арнаут, сигурно си Бугар... Нееее, не ми се верува ни тоа дека си... Ти си .... ...неее не смеам тоа смрдливото да го кажам, ама знам дека си и од тоа ПОДОЛЕ...!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom