Спремен дечко

• Креатор на темата Креатор на темата -----<-<@
  • Време на започнување Време на започнување

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
Ме интересира една работа, во врска со предиграта, дали преферирате љубовниот мускул да биде веке на висина на задачата, или пак сакате лично вие да го растете со посакувани методи, до потребниот волумен и цврстина...

...како ви е повозбудливо и поинтересно...

Како што рече бугарката..."аз ште го крена"...:pos2:

зависи од расположението

море, ама се примерни цуриве на Кајгана...бравос...ај нема везе ке си кажете на друго место:baeh:

шо се мушки кажуваат дај нека каже некоја цура

хахахаха...нема шанси друже, ова ти е ситуација ала менталитет Македонски, пази сеа кај нас се фини, али коа ке отидат на страна кај шо не ги знаат...хахахахаха...епа тоа, као ке се промужат или дечковци да фатат, овдека момците се анализирани а цурите се светици, али позади завесите...се дешава...мммм ух ух

Nema vrska toa deka tuka se pravat svetici moze samo ne sakaat da komentiraat na temava.

хахахаха...нема шанси друже, ова ти е ситуација ала менталитет Македонски, пази сеа кај нас се фини, али коа ке отидат на страна кај шо не ги знаат...хахахахаха...епа тоа, као ке се промужат или дечковци да фатат, овдека момците се анализирани а цурите се светици, али позади завесите...се дешава...мммм ух ух

:pos2::pos2:hihihihi :pos2::pos2:muahaha
Moze se krijat,neznam hahahahah

Баш ќе реплицирав на темава, ама после ова, за инает нема. :ne_zboram

доказ дека се такви
баш така е
јбг македонска работа

Спремен дечко! :))
И за да личи на реклама: Спремен дечко, најспремен.

ја па добив критика од една фина форумџика, и ке се повлечам до даљнега на темава, уствари док не видам дека иде у посакуван правец, нема да ребрам многу...хахахах и промисе

...туку еве и од мене критика, пошо и ја кркам...

луге, шо се дешава со вас...мислам опуштете се да се ѕабавуваме, тема ко тема, битно е да се дружиме и смее што повеке...никој на никого не се љути и не ни треба пошо не си имал со никого лошо у живо...ајде малце да се размрдаме...вака не ви иде никако, као да чекаат сите у заседа некако на постовове...ајде опуштено малце...да видиме малце зивост... кај се изгуби шармот на кајгана...:smir::baeh:

Ај бе те молам кажи.
lovepunked0030.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom