#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
#Влијателните го бутнаа форумот,подобро изгаси се да не ти пратат вирус во компјутерот.

На твитер најавија нов бран напади :(
Nemoj da gi potplatam sega Anonimusi da im go razrusat cel tweeter :tapp:

Модераторов на темава нека ми пише во ПП !

Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. ПФФФ!

Дечки ај уш еднаш.
Значи линкот од групата на фејсбук, постирајте го на коментари/ѕидови на групи/страни од познати личности/новински агенции/музички групи/актери/све-што-ќе-начекате.

slabo nekako ide daj malce forsa da udrime :vozbud:

Некој да ги објави најдобрите твитови за вечер околу 21:00 за да бидеме јасни и конкретни сите?

Ај ако не ви е тешко...знам имаше еден таков пост ама мн страници се праат...го загубив.

slabo nekako ide daj malce forsa da udrime :vozbud:
Let's Go
watch

Итно ми треба материјал на енглески - пишам блог на еден амерички сајт кај што има многу Амерички Азијати и на сите им се свиѓам, мислам дека ќе соберам некој твит да му се невиди! Чекам :pos:
сериозно праќајте

на Spread The Truth!!! групата на фејсбук треба да ме прифати некој ? глеам има нешто cancel request?

Итно ми треба материјал на енглески - пишам блог на еден амерички сајт кај што има многу Амерички Азијати и на сите им се свиѓам, мислам дека ќе соберам некој твит да му се невиди! Чекам :pos:
сериозно праќајте

Стави што по-вруча слика на аватар, и истакни дека си девојка ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom