#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

H

HITCH

Гостин

Може некој да го преведе видеово? Денешно е! Осеќам дека има работи за кои можеме да се фатиме, ама не знаеме што зборуваат. Инаку протестирачите во Албанија протестирале за „нивните браќа и сестри“ во Македонија и Србија.

Значи и овие поддржуваат радикалци и терористи - не се здрави, жими се!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Не знам за брада,ама имам другар Муслиман кој тврди дека вехабиите земаат 300 долари месечно за да бидат тоа што се.Тој вели дека Америка им ги дава парите,јас му тврдам дека се од Саудиска Арабија тие пари,ама џабе:)И да,има вехабии во големата џамија во Јаја Паша кои вели тој не ги сака никој,ама залудно има џамии каде се инфилтрирани и имаат моќ.

Така е, ама они не се криви, државата е крива, добиваат пари како хуманитерна помош така? Но исто така пари за во хуманитарна помош се знаат каде завршуваат и за што. Место да ги дадат во клиниката за детски болести каде што умираат и нивни деца они ги даваат за одгледуење бради и носенње бурки-ебати хуманоста и после ме убедува дека е голем верник. Само државата си е крива за тоа.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Zasto nemozev da vlezam na forumov znae li nekojj ???????????

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Zasto nemozev da vlezam na forumov znae li nekojj ???????????
#Влијателните го бутнаа форумот,подобро изгаси се да не ти пратат вирус во компјутерот.

На твитер најавија нов бран напади :(

Член од
6 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
62
https://twitter.com/#!/ ova e mojot nov tviter prviot mi go blokiraa stavete me na lista :cool:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 20:03 ---
i
#Влијателните го бутнаа форумот,подобро изгаси се да не ти пратат вирус во компјутерот.

i ja nemozev nekoe vreme da vlezam so se desavalo :cautious:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

:pos: Ке ми влезат со рака у гаќи од напред :D

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483

Oва серизоно или?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
https://twitter.com/#!/ ova e mojot nov tviter prviot mi go blokiraa stavete me na lista :cool:
i

Пишав што се случило,јас ептен дека иам лиценциран антивирус и не се гасам,тебе ти препорачувам да се изгасиш зошто не следното бутање ќе фрштат вируси....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.617
Поени од реакции
8.668
i

Не, тоа не ти е новиот твитер, пак погрешен линк праќаш :) Ајде прати добар, ама во соодветната тема :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Debiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kajgana Shop

На врв Bottom