#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
dajte nekoj neka mi kaze da cekam ili sto da pravam .....Your account is suspended and is not permitted to perform this action. Learn more so da pravam sega a voopsto ne preterav samo sto se ukljuciv samo dva tri twita:mad:

dajte nekoj neka mi kaze da cekam ili sto da pravam .....Your account is suspended and is not permitted to perform this action. Learn more so da pravam sega a voopsto ne preterav samo sto se ukljuciv samo dva tri twita:mad:

Кликни скроз горе на прозорчето -- ќе ти се појави текст со објаснувања зашто те суспендирале. Потврди ги двете ветувања и ќе те одсуспендираат. Најдобро е да твиташ во мали серии -- со пауза. Ако твиташ цело време ќе те суспендираат. И не бери гајле. Мене ми е ова 6-ти акаунт.:)

https://support.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended

Пополни го ова, ќе ти пратат меил ќе кликнеш на него и ќе те вратат. Не твитај често нека помине накоја минутка.

Кликни скроз горе на прозорчето -- ќе ти се појави текст со објаснувања зашто те суспендирале. Потврди ги двете ветувања и ќе те одсуспендираат. Најдобро е да твиташ во мали серии -- со пауза. Ако твиташ цело време ќе те суспендираат. И не бери гајле. Мене ми е ова 6-ти акаунт.:)

Овие и на жими мајка одсуспендираат. Изгледа не ги имале македонците во предвид кога го правеле правилото:icon_mrgr:

Не се делете, продолжете како и досега. Изморени сме од пораки за "резервираност" и "ладни глави", aма немаме алтернатива. Паметни сме сите и го знаеме тоа.

Твитовите треба да бидат слични на овие:

Copy/paste и рокајте

Islamic radicals demand release of mass murderers in Macedonia

Macedonia:thousands of Muslim extremists demand release of suspected mass murderers

Macedonia: thousands of Jihadi rioters forcing release of suspected mass murderers

Islamic fanatics in Macedonia obstruct justice demanding release of suspected murderers

Macedonia under attack: thousands of Jihadi rioters shout “Death to Christians!”

Без Албанци во било каков контекст. Копирајте ги ако треба.

Се спроведува ли црното сценарио на радикалните исламисти?

На социјалните мрежи деновиве активно се повикува на нови масовни протести против операцијата Монструм. Организаторите кои се кријат од јавноста повикуваат на нови собири во повеќе градови во Македонија.​

Дечки ова ви го кажувам со најдобра можна намера, олабајте со твитовите за влијателните, тотално ќе се изгуби смислата на акцијава со препукувањето.

Секоја чест за хуморот иначе ( ова посебно до жениве). Твитовиве ви се закон:pos:

не албански......без албански
Не ме цитирај нареден пат со ваква порака.
Ако имаш став, треба да го чујат сите.

Секое криење на вистината е лага, тоа да е јасно треба на сите што земале да учествуваат во SpreadTheTRUTH

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom