#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде рекламирајте ја страната
и бриши и коментарот на таа смрдлата што уште нашла да се буни што сте пишале и како...
Со кое лице бе не ми е јасно! Сите слушаат, слики гледаат, а уште после те убедуваат дека не си слушнал ти ко што треба...:гомце:

Имам net-friends од бразил, аргентина, мексико, и шпанија. вечерва че ја доправам шпанската верзија и че раширам натаму.

и бриши и коментарот на таа смрдлата смрдена што уште нашла да се буни што сте пишале и како...

Така е бришење одма! Војната се добива со добра пропаганда!

закачи ги денешните видеа од протестот, поготово тоа со нападот на постарите лица на втобуската и така натака !!!

И сите слики од форумот што се од протестите. Не брзај само , полека ;)

Ајде рекламирајте ја страната
Треба да се направи страна на ФБ, која ќе се фокусира со информации за злосторот а овие протести како информација на таа страна дека овие ги подржуваат убијците.

А не да им го рекламираме протестот :)

и бриши и коментарот на таа смрдлата што уште нашла да се буни што сте пишале и како...
Со кое лице бе не ми е јасно! Сите слушаат, слики гледаат, а уште после те убедуваат дека не си слушнал ти ко што треба...:гомце:
Готово избришано ако пише пак ќе добие бан.

Знаете ли некои израелски форуми, израелски новинари, контакти од нивни медиуми?

Имам многу пријатели Израелци во Америка, пратено на сите нив, им реков да го рашират по нивните форуми и да ми кажат кои се највлијателните израелски сајтови.

Ја споделив темава на ФБ, и им испратив на безкичмењацине од AP!

закачи ги денешните видеа од протестот, поготово тоа со нападот на постарите лица на втобуската и така натака !!!
Линк ако ти се наоѓа наврзина дај за да не губам време да го барам оти закачувам ги сликите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom