#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

M

Moon Child

Гостин
НајубаФ сум жими мајка :D

Неам слики, инкогнито работам :нинџ:

И сега што да правам, со овие хаштаг маштаг, кај да го ставам тоа?
Пишуваш пример ова http://img542.imageshack.us/img542/4129/radical.png оставаш место и пишуваш ова #monstrum #spreadthetruth
:)
Значи, пишуваш тоа што сакаш да го пишеш и ги ставаш на крај овие две.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Масовно цело село твита :pos:
Сте ме изнасмеле мајке му квалитетно и тоа.

Најдов изгледа двајца, не знам шо прам ама изгледа нешто прам.:eek:
Царее!:pos:
Syn и кај мене зеза Твитерот. Го урнавме човече:icon_mrgr:

Ај уш еднаш јас сум @jeffbuckleyfan на Твитер. Адирајте, да ве имам за следење;)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.265
Поени од реакции
26.134
Има и програмчиња за твитерот. Оние advanced корисници на твитер твитаат со TweetDeck, на други не ми текнува.
Поентата ми беше два прелистувачи два акаунти. 5 прелистувачи, 5 акаунти, еден човек. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.902
Поени од реакции
73.103

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Сите видовме дека на било кој начин можеме да допринесеме нешто за Македонија. Макар и ништо да не биде од нашиов таканаречен "Проект". Во секој случај секој допринесе нешто и се чувствуваме исполнети поради тоа. Епа браќа и сетри мои по националност, истото можеме да го направиме и наредниот пат кога ке има протест во Нашиот главен град. Можеме сите заедно да испаднеме и да покажеме дека можеме да допринесеме нешто и во реалниот живот. Нема од што да се срамиме или плашиме.
Заедно сме посилни.
Верувајте ми, дека ако испаднете на улица да го кажете вашиот глас, со вашето присуство, ке бидете повеке исполнети одколку да праќате е-маили кои што може никој да не ги прочита. Ние не сме анархисти, ние сме граѓани на оваа држава кои сакаме само да се чувствуваме безбедни.
Зарем премногу бараме?
Лично јас испратив стотина спамови со договорената содржина на многу светски медиуми. Верувам дека и вие сте го направиле истото. И макар само еден наш спам да биде прочитан и разберен од меѓународните медиуми и биде сериозно сватен и објавен, нашата работа е повеќе од успешна.
Не потпаѓајте под тоа дека ништо не можеме да направиме, дека има други над нас. Имало и секогаш ке има, но заедно сме посилни.
Се надевам дека ако испаднеме многубројни на некој нареден протест, Грујо и компанија ке сватат дека сериозно мислиме добро за државава, дека не сакаме било каков радикален тероризам!

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
@MilkyR за првите 10 следачи вредни подароци:pos:

И дај кажете кој е кој само следам следам незнам шо следам ко Жак Клузо сум.А да и долги твитој кажете како.

Kajgana Shop

На врв Bottom