Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Ако планираш озбилно, резервирај си со повреме, слушам многу гужва било све резервирано.Сезона...Утре ако ме нема на форумов, да знаете дека сум у затвор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако планираш озбилно, резервирај си со повреме, слушам многу гужва било све резервирано.Сезона...Утре ако ме нема на форумов, да знаете дека сум у затвор.
До затвор дојде работата еј.Многу сме #влијателни.Што е муабетот? Ај бе кажете ми што пропуштив.![]()
чекај де ти..ќе те почекаат да си легнеш и ќе ти никне травата и утре на ТВ ќе те имаme nateravte da si proveram vo dvor sto imam![]()
Луѓе, не верувам Антонио навистина да го мислел ова, ако ви текнува на Димче во пораки му објаснуваше како да постапуваме со акцијава.
Јас се извинувам што ме нема два дена, милион обврски ама од недела се приклучувам назад![]()
Остаена сум на себе периодов, ако не идам по фурни аушвиц ќе се направамТи си изгледа многу гладна, цело време се пријавуваш на твитер само од некоја пекара![]()
ИзбришавмеЛуѓе, не верувам Антонио навистина да го мислел ова, ако ви текнува на Димче во пораки му објаснуваше како да постапуваме со акцијава.
Јас се извинувам што ме нема два дена, милион обврски ама од недела се приклучувам назад![]()
Ај овде ќе прашам, зашо нема на друго место, нешо не ви функционуира форумов. Знае ли некој овде зашо не се применува сила врз албанците што прптестираа, кога иста старосна група беа како комитите и исто се понашаа? нели соживот, нели исти аршини за сите, нешто смрди овде, или само мене ми се чини?
Саркастични одговори имаше предходно, некое конкретно мислење има?
епа кој ги штити, и јас сакам да го дознаам заедничкиот непријателBatka, ti ozbilno sega sfati deka vladeat dvojni arshini?
Zastiteni se, toa e odgovorot!