- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.544
Да се наспиеме прво. Само радикали твитаат у ниедно време.Од колку саат почнуваме денес?
Да се наспиеме прво. Само радикали твитаат у ниедно време.Од колку саат почнуваме денес?
Пред да почнеме денес, ги молам форумџиките кој се #највлијателни да дадат насоки како да се одвива во еден пост.Од колку саат почнуваме денес?
Обожавам коа жени менаџираат. Ем се царои за мултитаскинг ем све функционира. Цакум-пакум! Дудлам овде, и тоа со голем кејф.Пред да почнеме денес, ги молам форумџиките кој се #највлијателни да дадат насоки како да се одвива во еден пост.
PurplePuma; Dreamer.; Мачорка; и остала екипа дежурна на твитер.
Се гледа дека не си прочитал ништо што се пишува тука.ovde site se proradikalno i nacionalno/cisticki nastroeni, zatoa i go pravat toa sto go pravat ( besplatno), dokolku si za tolerancija/ pacifizam / ili sto znam sto. pobaraj si drustvo na drugo mesto
nacionalizam e da gi sakas svoite ,a ne da sakas vojna, navcionalizam e nacin na zivot i ubeduvanje , zosto mislis deka nekoj ako gi saka svoite vednas saka vojna ? jas ne sakam vojna , ne sakam nemiri , palenja -- jas sakam drzavata da ni napreduva i ekonomski i vo sekoj smisol , ama sepak si go sakam svojot narodНикола, зборувај во свое име. То овде си залутал ако бараш националисти и радикали. Твитерџииве шо окапаа на #spreadthetruth НЕ се радикално настроени. Само се загрижени за опстанокот на својата земја. Има разлика дечко -- ОГРОМНА разлика. Другарски совет: побарај дефиниција на зборовите „национализам“ и „радикализам“ во некој добар речник. Јас сум ептен поборник на толеранција и пацифизам. Ептен. Ама треба да се стаса до тоа ниво. Со твитање, праќање мејлои, создавање свест. Толку можеме - толку знаеме.
Се извинувам ако се мешам ама имам предлог на ПОГОЛЕМИТЕ македонски групи на фејсбук да им пишеме порака во која би ги замолиле да го објават твитерот,групата на фб,темава или некој блог со цел да ни се приклучат поише души.Пред да почнеме денес, ги молам форумџиките кој се #највлијателни да дадат насоки како да се одвива во еден пост.
PurplePuma; Dreamer.; Мачорка; и остала екипа дежурна на твитер.
Затоа вчера прашав кај си. Јас почнав со твиткање и со ретвиткање.Обожавам коа жени менаџираат. Ем се царои за мултитаскинг ем све функционира. Цакум-пакум! Дудлам овде, и тоа со голем кејф.
Тука сум, само не постирам стално. Ја ѕирни на Твитер -- Џони Деп и Бред Пит се твитнати.Затоа вчера прашав кај си. Јас почнав со твиткање и со ретвиткање.
Ќе се предомислите ако направиме петиција за тргање на банот? Ви трули мис Цитро. (Не ми се верува дека го кажав ова )Skyrim Guard @AdventurerGuard
@msoldieroflove, I used to be an adventurer just like you, but then I took an arrow in the knee
Ова заради еден мој твит изгледа/
--- надополнето: 9 мај 2012 во 10:14 ---
Иначе Цитро е баниран, затоа го нема. 100 пати ви кажав бе луѓе.
Ок фала на мислењето.iako ovde nekoi mislenja me potsetuvaat na onoj vic , za toj sto go izgubil casovnikot vo temnina , a go bara pod ulicna svetilka