Шеј Лонг
Koristam kirilica.
- Член од
- 16 јуни 2010
- Мислења
- 1.987
- Поени од реакции
- 1.610
Хех немој не ме радуј ти се вика тоаДа де, ако не и ние барем ќе си ги исплакниме очите! Да не прам муабет за следбеничките....ауууууууууу
Хех немој не ме радуј ти се вика тоаДа де, ако не и ние барем ќе си ги исплакниме очите! Да не прам муабет за следбеничките....ауууууууууу
Да но со огледа на тоа што можеби убиството е нарачано од Американци, не треба да очекуваме ништо. Сепак може да пробаме...ЛУЃЕ ТИПОВ БАРА ПОДРШКА ЗА ДА ГО ИЗБЕРАТ :
Gov. Buddy Roemer @BuddyRoemer
Running out of time! Only 6 days left to support me on@AmericansElect. Make 2012 a#3wayrace!
Retweeted by Buddy 2012 Staff
Е СЕГА ДАЈТЕ ПРЕДЛОГ, АКО НИЕ ЦЕЛА КАЈГАНА ГО ПОДРЖИМЕ, И ТОЈ НАС ДА НЕ ПОДРЖИ.....ДАЈТЕ МИ ТРЕБА ПОМОШ ВИСТИНА, НЕ МОЖАМ САМА, ГОЛЕМА РИБА Е ОВОЈ
Не се плаши, се работи за човек, како сите нас. Тоа што е политичар не го прави поразличен. Ама секоја чест за ангажираноста и за енергијата. Верувај не ти треба посебен план за него. Прави го тоа што и онака го правиш.ЛУЃЕ ТИПОВ БАРА ПОДРШКА ЗА ДА ГО ИЗБЕРАТ :
Gov. Buddy Roemer @BuddyRoemer
Running out of time! Only 6 days left to support me on @AmericansElect. Make 2012 a #3wayrace!
Retweeted by Buddy 2012 Staff
Е СЕГА ДАЈТЕ ПРЕДЛОГ, АКО НИЕ ЦЕЛА КАЈГАНА ГО ПОДРЖИМЕ, И ТОЈ НАС ДА НЕ ПОДРЖИ.....ДАЈТЕ МИ ТРЕБА ПОМОШ ВИСТИНА, НЕ МОЖАМ САМА, ГОЛЕМА РИБА Е ОВОЈ
Твоја патриотска должност е да се жртвуваш на секој можен начин за Македонија....Кажвете што да прам Типов е влијателен аииииии. Абе гувернер на ЛУизијана бил, и кандидат за председател ....... Озбилно!