MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
Same hereИнтернет-срање,фејсбук-срање,твитер-срање....само ја ли иам проблем?? Се шо пишувам на твитер не се праќа,само retweet можам...
Same hereИнтернет-срање,фејсбук-срање,твитер-срање....само ја ли иам проблем?? Се шо пишувам на твитер не се праќа,само retweet можам...
Да, да во ред е.Ти го твитнав јузерот, не знам дали те заследија? Треба пак да го твитнам??
И неколкумина од кајгана веќе следи.Soldier of Love @msoldieroflove
@JihadWatch_TPO 5 men were killed! The protests for support of the suspects ended up with chanting "Death to Christians!"#spreadthetruth
Retweeted by Tom O'Halloran
Ми направил ретвит овој!!!!
Дете, ти само лепи си тапети - совршено ти иде.Едно десетина пати. И пак е таму Alive & fuckin' kickin'!
Ќе се среди за некој момент, кај мене се средиYour account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again.
Рефреширам едно 5-6 пати и не ми дава....сеа чаре?
Eве го пет години пред тоа, во истиот тој весник... штета што не му го пишува името.http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=D34D92C228D05A4A875EF6B2B425DE8A
Дај да му купиме една карта, да дојде, да се разбереме ко луѓе..
и мене ме блокирал истиот. Очигледно не му одговара дебата... а демек новинар е.Vanco Ordanoski @ordanoskiv
Го блокирав goxymaxy и ми се подзачисти тајмлајнов од лајнови...
Да му е жив и здрав.