#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
пошто не сме против Муслиманите пишете твитови :

Muslin brothers , join us in our war against terrorism !
Muslims , unite with Christians against terrorism ! Don't allow your children to be assimilated by radical islamists !!

Да не добиеме етикета ко да одеме против муслиманите , не дигаме крстоносна војна против нив ;)

Феноменално! (y)

"We should have wacked someone in uniform" - said the terrorist, when asked about the killings of the four innocent kids. #SpreadTheTruth
41473_1002094078_5188_n.jpg

We were not supposed to kill the boys, our original intent was to kill members of the police or the army.
мене вака ми звучи најблиску до оригиналната изјава

Ова звучи како да барале полицајци ама налетале на деца.
Јас како што разбрав тој спомнал дека „требало да се удри по униформа“ како демек грешка направиле што ги утепале децата. Поарно да тргнале по полицијата.

Ама можеби грешам.

We should have wacked someone in uniform" as well!- said the terrorist, when asked about the killings of the four innocent kids. #SpreadTheTruth

Добро е, штом преводот тука привлече толку внимание, има можност и на друго место истиот ефект да го има (not) :D

Оставете ги Македонските новинари настрана. Не контактирајте никој од нив. Овде нема пари, а без пари не зборуваат. Баталете ги сите Македонски медиуми, само ќе ја превртат приказната.

Колку и да звучи смешно, акцијата допира и до странство. Најверојатно преку страните за пратење статистика на поединечни земи, најретвитувани лица или не знам што. Пример:

Michael Wilson @MikeandKateW
@vlj_m do you like hot gerl ? http://x-sex-pro.tk

Spammer и кај мене има такви со истиот текст ,али друг профил ;)

Слабо со групава на ФБ а ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom