SPORT KLUB/SPORT KLUB+

Член од
16 октомври 2010
Мислења
12
Поени од реакции
1
што е ова по барање на спорт клуб каналот е кодиран за време на мото гп трките?АБ канал ги има правата и оваа сезона во нивната програма нема такво нешто?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.901
Поени од реакции
16.147
што е ова по барање на спорт клуб каналот е кодиран за време на мото гп трките?АБ канал ги има правата и оваа сезона во нивната програма нема такво нешто?
Moже откупиле права само за Србија, па не е дозволено да се пренесува кај нас..или АБ канал ќе пренесува (што е за не верување).

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.585
Поени од реакции
8.033
вчера не беше кодиран кога даваа MOTO GP јафатив на крајот,негоо мене не ми е јасно зашто не ја кодираат програмата и кога имаше тенис пошо тенис даваат и на Б92

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
знае некој нешто за тоа колку ке биди претплатата за овие два канали и + за некој филсмки канали во итиот паккет на бум тв дали цената од 150 ден како што кажуваат од 181 е дефинитивна или има некој измени позз

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
макс тв ги стави со претплата за 99 ден со уште 3 канали и имаат спортски пакет е сега останува да видиме од бум тв дали ке кажат колку ке биди претплатата ако воопшто ја има со 99 ден и тие дали ке бидат со оглед на тоа што се работи за повеке корисници кој ке има а се слуша последно од кај нив дека промотивниот период бил продолжен за до 1 мај позз ако има некој да има разбрано повеке нека пиши

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.585
Поени од реакции
8.033
абе денеска гледам Спорт клуб каналиве уште не се ислкучени најверојатно е продолжен промотивниот период само на тие канали за уште дпо 1ви мај на Макс тв

Член од
14 март 2010
Мислења
16.901
Поени од реакции
16.147
Тоа сакав и јас да прашам. Дали се знае, има ли некаде информации, колкава ќе биде таа претплата, доколку ја има?
На Boom TV е 150 денари, плус неколку канали, се на се 6 канали плаќаш за тие 150 денари.
За MAX TV не сум информиран како одеше претплатата, мислам дека беше околу 100 денари.
Ако си остани овака како што е сега, и ако ја вметнат и на сите кабловски оператори, ќе биди добро, иначе наеба*вме:D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.548
Поени од реакции
22.467
На Boom TV е 150 денари, плус неколку канали, се на се 6 канали плаќаш за тие 150 денари.
За MAX TV не сум информиран како одеше претплатата, мислам дека беше околу 100 денари.
Ако си остани овака како што е сега, и ако ја вметнат и на сите кабловски оператори, ќе биди добро, иначе наеба*вме:D
Знам и јас за на Бум ТВ. СК и СК+, двете филмски(Cinestar и CinestarTV изгледа) и двата канала за возрасни(повеќе за деца се:pos:), претплатата за тие 6 канали е 149 денари.
Ако остане така, одлично е. На мене не ми се верува за некое време повторно да ја зголемуваат претплатата.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Имаат ли абер да ја пуштат на CableTel или да си барам друго чаре?Две години е премногу без премиер лига:D

Kajgana Shop

На врв Bottom