Спорот со Грција - коментари од Срби

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ok a dali koga BC bil na Vlast bilo dozvoleno da se slavi ????

НЕ!

Abe te prashuvam ...ne znam dali koga bil BC ste idele tamu kako delegacija bez cekanej i bez problem ?

Da

ili NE ???

:toe:

НЕ!!

Kako ne e bitno jas misalm deka koga bil BC ste mozele da imate delegacija BEZ PROBLEM ... tocno e toa ?

НЕ!!!

Abe kazi mi ti mene dali koga BC bil na Vlast Ve pustale tamu BEZ PROBLEM

da ili NE

ja tolku razbiram so da i ne

НЕ!!!!

Август 2003

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=22693
Српските црковници не ги отворија портите на „Прохор Пчински“

Македонската делегација денеска наместо во манастирот „Свети Прохор Пчињски“, за првпат откако се чествува историскиот датум на Првото заседание на АСНОМ, положи цвеќе во дворот на истоимената гранична караула, оддалечена околу половина километар од манастирскиот комплекс.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=22703
Само белградското радио „Б-92“ јави дека синоќа пред манастирот биле собрани радикалите на Воислав Шешељ, со намера денеска со сила да го спречат евентуалниот обид на државните делегации празникот да го прослават во просториите на „Прохор Пчински“.

Во однос на темата.
Лично сум среќавала и вакви и онакви луѓе. Значи, ставовите на индивидуите се баш такви, индивидуални. Меѓутоа, тоа не го отстранува генералниот впечаток кој се добива дека Србија жали и не може да прежали што ја има изгубено Македонија како територија, и тоа гратис дадена од некој Хрват. Оттаму и она тинејџерско однесување, како кога ќе ја изгубиш девојката, па го млатиш секој следен потенцијален што ќе и' се приближи. Така барем јас ја гледам борбата и конфликтот меѓу Србите и Бугарите. Рацете понастрана, таа е моја.

А и двајцата никако да сфатат дека момичето пораснало и одлучува сама за себе. :):):)

бев перманентно банирана

Aда, јас пак бев баниран, постовите ми беа бришени и отворено беше искажувана нетрпеливост за се што ќе го напишам - а тоа што го пишував не се разликуваше многу од она што го пишувам на кајгана. И тоа не беше на српски, туку на македонски форум.

Дали од тоа треба да извлечам заклучок дека во Македонија само продадени души и расипани типови има?

Во однос на темата.
Лично сум среќавала и вакви и онакви луѓе. Значи, ставовите на индивидуите се баш такви, индивидуални. Меѓутоа, тоа не го отстранува генералниот впечаток кој се добива дека Србија жали и не може да прежали што ја има изгубено Македонија како територија, и тоа гратис дадена од некој Хрват. Оттаму и она тинејџерско однесување, како кога ќе ја изгубиш девојката, па го млатиш секој следен потенцијален што ќе и' се приближи. Така барем јас ја гледам борбата и конфликтот меѓу Србите и Бугарите. Рацете понастрана, таа е моја.

А и двајцата никако да сфатат дека момичето пораснало и одлучува сама за себе. :):):)
:) LOL...

Во однос на темата.

------------------------------------------------------

Tuka si u pravo so mala ispravka ...

Ako ne si moja bar ne bidi Bugarska bidi svoja pa makar bila u manastir SAMOSTOJNA i jas ( Srbija ) ke bidam sreken ... ete toa e celiot muabet :smir:

A mene na sekoi 4 godini ako sakash primi me ponekad odlicno , ako ne ke se ljutam ako primash drug (Bugar)

Posto neli ljubov u trojka ne ide ... toa e kalabalak

Tuka si u pravo so mala ispravka ...

Ako ne si moja bar ne bidi Bugarska bidi svoja pa makar bila u manastir SAMOSTOJNA i jas ( Srbija ) ke bidam sreken ... ete toa e celiot muabet :smir:

A mene na sekoi 4 godini ako sakash primi me ponekad odlicno , ako ne ke se ljutam ako primash drug (Bugar)

Posto neli ljubov u trojka ne ide ... toa e kalabalak

Јок, не бива!
Грешка.

Јас (МК) сама одлучувам и си ја кројам судбината. Нема што некој да сака или не сака, или одлучува, посакува, му било по ќејф, или не со кој сум и што сум.

Секој со своите одлуки, а МК за прв пат во историјата сама си ја крои судбината.

Јас (МК) никогаш не сум била твоја, ниту ќе бидам!!
И Србите (биле) и Бугарите (се) окупатори.
У мој двор, ниту едните, ниту другите.

Јок, не бива!
Грешка.

Јас (МК) сама одлучувам и си ја кројам судбината. Нема што некој да сака или не сака, или одлучува, посакува, му било по ќејф, или не со кој сум и што сум.

Секој со своите одлуки, а МК за прв пат во историјата сама си ја крои судбината.

Дадено бе... :) :back:
Многу одамна...дадено.

Abe ti kroji si ja sudbinata ama ostani si SVOJA ne mora da bidesh MOJA... bidi SVOJA ne Bugarska ... a dur tegnesh nakaj Bugarska ( ili nekoj te tegne da stanesh ) moe e ljubomorno pravo infantilno vakvo onakvo da mu jebem mater na toj sto saka da ne bidesh SVOJA.

Ljubav e u pitanje ipak ako nisto drugo simpatija... Na Srbija i e jasno deka NEMA DA BIDESH moja , ama na novio mladozenja ne mu e jasno deka enma da bidesh negova posto veke od mirazot si drzi toj so decenii , ali deka ti se sprema brak so nekoj drug sto go nejkum ... mi javija pa zatoa ne mu davam ... i ti zboram nemoj mori ...bidi SVOJA a cim si so nekoj drug u brak ke ti otide mirazot pola ... koj posle ke se tepa so toj ako sakash da se razvedesh. Drugata polovina ke otide na svatovite posto svadba ke bide golema mora da se platat muzicarite ... ti vikam svesti se ne se MAZI ostani SVOJA :smir:

A mene ako me prifatish kao ljubavnik svremena na vreme na sekoi 4 godini ODLICNo ako ne ipak imam char sto ne si mu zena na toj so go mrzam .

Abe Shekspir :wink:

http://uk.youtube.com/watch?v=sp4qQ-kkutE&feature=related

Мојиот одговор кога србите тераат идиотизам.

за гомнари со гомнарски цевки.

Па, клик за уживанција спрски клети негаторе на мојата татковина!

Така ли е администраторе? Најгомнарски пост који сам видео на Кајгани, нацистички...од администратора. Тек сад сам видео, ништа више не пишем овде на кајгани, овакве гадости ни о Грцима се не постављају. Мене лично то не вређа, него ме разочарава. Да је неки клинац, па ајде. Негатори не верујем да иду на македонске форуме... ово је срамота за вас. :kesa:
А бе тоа `девојчето` да ти било многу суетно...
И многу `лоша крв` чувало у себе.
LOL... секој ден повеќе и повеќе учам за луѓето што ме опкружуваат.
Фала многу... почестен сум што го цените Јасеновац.

Јок, не бива!
Грешка.

'makedonija odlucuva sama,si ja kroi sudbinata sama",ne znam samo koj te izlazal,celata makedonska politika e diktirana od zapadot.i svatete veke ednas oficijalnata politika na edna zemja ne ja odslikuva vistinskata realnost na taa zemja(se misli na narodot),vo odnosite so druga zemja.

А бе тоа `девојчето` да ти било многу суетно...
И многу `лоша крв` чувало у себе.
LOL... секој ден повеќе и повеќе учам за луѓето што ме опкружуваат.
Фала многу... почестен сум што го цените Јасеновац.

Zena ko zena kume histericna... koj moze toa da sfati ima Nobelova nagrada ...pij edna rakija ne se nerviraj :tv:

Ima lek i za toa :smir:

Zena ko zena kume histericna... koj moze toa da sfati ima Nobelova nagrada ...pij edna rakija ne se nerviraj :tv:

Ima lek i za toa :smir:
Знаеш...
за некои работи не е добро да се збори.
Уште полошо е што док ти играш на варијанта to speak is a sin...
некој тоа ама максимално заебано го сфаќа и вика:
многу сум јака...еј ! Ееееј ! :pipi::kesa:
И прави срања.

Јас не сум сретнал србин кој што рекол дека е правилно тоа што се има случено во Егејска Македонија,ниту пак таков кој што `дркал` над тој погром.
А тоа е 10-ти дел од Јасеновац.
Немам зборови,мислам стварно незнам што да кажам.
Браво.

И фина ти е таа споредбата со хистеричната жена.
Она ќе ти скака на глава се до тогаш дур без да има други присутни не ја грабнеш и здраво не ја зашлапаш.
И можда и ќе ти биде криво,али тоа е тоа- прочитајте у книга,едини лек за хистерија е здраво зашлапување... (без сведоци).

Јасеновац а?
Доообро.
Примено на знаење.
Пак фала многу.:wink:

Ejjjj што ви е бре на вас??? Ја споредувате МАКЕДОНИЈА со девојка, па ќе влезел србин ќе влезел бугарин, нека влезат заедно во гроб. Срамота!

МАКЕДОНИЈА е МАКЕДОНСКА, слободна и независна држава! Србите нека ломотат колку сакаат и што сакаат, а исто и нивните братовчеди бугари и побратими грци. МАКЕДОНИЈА е на МАКЕДОНЦИТЕ!!!

А инаку нас никој ништо не ни подарил, особено не србија! Оваа земја не била сопственост на србија, та таа да ни ја подарила на нас! За слободата на оваа земја се бореле многу и многу Македонци (мојот дедо, а и вашите дедовци) и ете тие се заслужни за слободата и независноста на Македонија, а не таму некоја си мочана србија.

Histerijata za da izleze na videlo

mora da se isprovocira , da se debalansira

covekot malce i opaaaaaaaaa maskite pagaat sto da se lazeme...

Osven ako im e , taka im treba dushmani ne vidov bash nekoj da kaze

ne e vo red ova

toa e genocid na zeni , deca , zverski machenja

losha rabota e toa za cela edna nacija al ko sto nekoj reche saterani se u choshak

i udri... zatoa vikam jas najbolje sifrovano , pa koj sfati sfati koj ne sfati ...

neka se raduva na SMRT na dechinja otsecheni glavi ...sto ne e plemenito

on go piel na ist nachin ( Grcija ) , ama se raduva sto ti si go piel POTAJNO u sebe

jebeno se raduva... a toa e veke PATOLOSHKI neizlechiv slucaj ni kutek ne pomaga ,

posto egotripovanje i omraza ne se lechat ...osven so ljubov :back:

Al posto mi nismo angeli , pij rakija koa ti vikam :wink:

Така ли е администраторе? Најгомнарски пост који сам видео на Кајгани, нацистички...од администратора. Тек сад сам видео, ништа више не пишем овде на кајгани, овакве гадости ни о Грцима се не постављају. Мене лично то не вређа, него ме разочарава. Да је неки клинац, па ајде. Негатори не верујем да иду на македонске форуме... ово је срамота за вас. :kesa:

Ne ripaj kako petel Sinisa.

Toa e samo primer kako sekade ima debili i kako na sekoja debilstina moze da se najde kontradebilstina.

A pesnata ne e ispeana od makedonec, ako zabeleza, tuku od hrvaton Tompson.

Kako primer za firomiziranjeto. Ako ne firomizirate, kako sto toa najavi Vuk jeremic i B. Tadic, vo slucaj da go priznaeme Kosovo, moze slobodno da ocekuvate slicni potezi i od strana na makedoncite.

Koga vasiot vojvoda Seselj ke izjavi deka ne sme juznosrbijanci, koga vasiot Minister jeremic ke prestane da se ponasa kako hegemonista i koga Tadic ke prestane da pokazuva sila vrz nas i Crna Gora, a ke kuti kako picka pred drugite, megju koi i Hrvatite, koi go priznaa Kosovo, togas i nema da ima slicni pesnicki za primeri.

Dali sega se razbravme?

@Zevs, boli? E pa, i nas ne boli ona pogornoto! Ama za toa se poveke se drka kurac vo Srbija, megju srbite.
kao u stil: ...jebacemo im majku firomski samo nek priznaju kosovo, zaejdno s grcima.... - pomosnik minister vo MNR na Srbija!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom