Нека ги има повеќе. Уште боље, се филтрираат така девојките на кои што вреди да им пружиш внимание и љубов.
Што се однесува до мене ич не ме тангира порастот на спонзоруши.
Не те тангира пошто немаш што да им понудиш затоа што си синдикалска класа.
Што е до мене, исто нека се множат... Повеќе слободни момци со просечно длабок џеб кои не ретко вредат многу повеќе од дечките со мерцедеси и вили на Водно.
Ако веќе некогаш решам да станам спонзоруша, ќе бидам барем квалитетна спонзоруша. Нема да се е*ам со 50 годишни мажени директори од кои ми се крева желудник од самата помисла да бидам со нив, туку ќе си најдам некој ем по мој вкус, ем пун ко брод.

Или не ни постојат такви?

Како и да е, ќе мора да е барем глупав, иначе ќе сфати брзо дека го молзам, пред да успеам да го оженам за мене и да му ги лапнам сите пари.

Па шо, ем лепотанче (нема да ми се повраќа од помислата да спијам со него), ем парајлија.
Не ми се верува дека за момент почнав да размислувам како спонзоруша.

Може имам потенцијали. koktel:
Него... Како тоа никогаш, ама баш НИКОГАШ, (барем на филмовиве) не се случува некоја девојка да си најде дечко со кој ќе оди поради парите, ама покрај тоа ќе биде и заљубена во него? Или еве „обратно“, нека биде со него зошто го сака, а парите би и биле само пропратен плус.

Ама тогаш па не би била спонзоруша, а...