Мажите сакаат згодни девојки, бомби, инста цури, па зошто да не сакаат жените мажи со пари? Тоа не е од сега. Слободата што ја чувстуваат сега е поголема
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е проблем да сакаат мажи со пари.....туку проблем е да сакаат исклучиво мажи со пари. Па и тоа на крајот на краиштата не е проблем затоа што нема кој да го осети проблемот.Мажите сакаат згодни девојки, бомби, инста цури, па зошто да не сакаат жените мажи со пари? Тоа не е од сега. Слободата што ја чувстуваат сега е поголема
Мажите?!Го осеќаат проблемот мажите при развод
Ти спонзоруша ли си?Зар мислиш дека остануваат со еден брак они?
Јас прашав, не донесував никакви заклучоци пред време...сори.Не, какви се овие предрасуди? Да бев, ќе имав ли време за Кајгана. Ќе си се возев во Поршш
Би се потел пред тебе додека седиш со прекрстени нозе и стапче во раката....само да не ме снима некој.Слична сум со неа, ти благодарам, поздрав и до двајцата![]()
Ту ти ту рум ту.get a room
Со чај тешко да ја ќариш Шерон Стоун и сличните на неаТу ти ту рум ту.
Такви смрдли се ќаруваат со пристап како со смрдла, а дали е чај вода или вино од 1000 евра небитно.Со чај тешко да ја ќариш Шерон Стоун и сличните на неа![]()