Списокот на ДелотС

• Креатор на темата Креатор на темата StoleD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 ноември 2024
Мислења
1.292
Поени од реакции
2.438
Здраво мои почитувани кајгански членови и нечленови. Јас сум ДелотС и денес ќе ви ги обзнанам членовите кои не би требало да ги прочитате.

@Invisible Force
@bijons
@pozdrav eden topol

Не го барајте СтолеД, загина на скали додека бегаше од мене. Го гледам убав и мртов. Како што му личи. :love:

Листата ќе се дополни, за ваше добро. :)

Искрено ваш, ДелотС.

Здраво мои почитувани кајгански членови и нечленови. Јас сум ДелотС и денес ќе ви ги обзнанам членовите кои не би требало да ги прочитате.

@Invisible Force
@bijons
@pozdrav eden topol

Не го барајте СтолеД, загина на скали додека бегаше од мене. Го гледам убав и мртов. Како што му личи. :love:

Листата ќе се дополни, за ваше добро. :)

Искрено ваш, ДелотС.
Тебе ти фали даска:facepalm:
@Acid како му дизволуваш на членов да прави од форум што си сака?

Тебе ти фали даска:facepalm:
@Acid како му дизволуваш на членов да прави од форум што си сака?
Во ЧДА сме ебате скиснатата. Тука сме за да се насмееме. Тоа што ти си дневен предмет за разгледување не ти дава за право да стенкаш кога ДелотС те обработува.
Автоматски споено мислење:

Брат, искрено шала на страну.
И ти нешто не си добар сс памет.

:icon_mrgr:
Парва мој, истово ми го пиша и МкЛовин. И му простив.
И тебе ти простувам. Само за тебе, опасно нормален сум.

Последно уредено:
Иди посети психијатар. И овие се помалку отидени од тебе. Флеш е Ајнштајн во споредба. Сакаш да ти искуцам скрипта за да ставаш дислајкови, за да не се мачиш рачно?

Иди посети психијатар. И овие се помалку отидени од тебе. Флеш е Ајнштајн во споредба. Сакаш да ти искуцам скрипта за да ставаш дислајкови, за да не се мачиш рачно?
Еден по еден ќе ве чистам.

Тука сме за да се насмееме. Тоа што ти си дневен предмет за разгледување не ти дава за право да стенкаш кога ДелотС те обработува.
...а да почнеш од тебе за да се насмееме и малку самиот да се обработиш?

... Ставрогрин беше легенда, таков онаков писен, можеби паметен и хиперактивен, ако веќе се врати, врати се бе брат како Ставро, остај го Столе доле, хиперактивноста не ја истурај на нас, нит си интересен нит пак имаш ефект, нели отвори тема ,,Емпатија" што мака имаш не си центар пажња?

...а да почнеш од тебе за да се насмееме и малку самиот да се обработиш?

... Ставрогрин беше легенда, таков онаков писен, можеби паметен и хиперактивен, ако веќе се врати, врати се бе брат како Ставро, остај го Столе доле, хиперактивноста не ја истурај на нас, нит си интересен нит пак имаш ефект, нели отвори тема ,,Емпатија" што мака имаш не си центар пажња?

Не сум Ставрогин мори. Прочитај некоја книга ебате неписмената со три точки пред реченица. Ќе го запознаеш и Ставрогин и точната употреба на три точки.

Здравје ви земал тој. И тема сте му отвориле, ебаве мекушите.

Не сум Ставрогин мори. Прочитај некоја книга ебате неписмената со три точки пред реченица. Ќе го запознаеш и Ставрогин и точната употреба на три точки.

Здравје ви земал тој. И тема сте му отвориле, ебаве мекушите.
...ај испи ја терапијата, легни и смири се, утре ќе ти биде поарно, од мене толку, слободен си!

Moжеби ова и фали, ако сме кај дрвата.

1755815379682.png

@StoleD што прашувам, да не си Тони Манџа на стари години? :facepalm:

Не ме ставај на список молим те. :vozbud:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom