Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
641547715.png
641546626.png

многу е стабилен :drk:

Македонски телеком - оптика.

Скопје:

649386936.png

Frankfurt:

649387555.png

Ова е само тест период. Бев на лимитирано време. Немав доволно време да направам сликички од торенти итн.

Македонски телеком - оптика.

Скопје:

649386936.png

Frankfurt:

649387555.png

Ова е само тест период. Бев на лимитирано време. Немав доволно време да направам сликички од торенти итн.

Ај да видиме до каде телекомци ќе идат да видиме после нова година што ќе направат и оне :)

добар е сеа за сеа само некој мајмун ми го поеба интернетот(најверојатно брат ми) ми го истроши лимитот уште 1 гига имам

Нов рекорд :) се надевам следниот ќе е на 11

internetotpickumater.jpg

Да го покажеше тракерот и да видиме од кај симнуваш јас ова и дома можам да го направам само со кабело повеќе од 100мбпс не ми издржува :) ова оптиката на телеком се тестира локално :)

Да го покажеше тракерот и да видиме од кај симнуваш јас ова и дома можам да го направам само со кабело повеќе од 100мбпс не ми издржува :) ова оптиката на телеком се тестира локално :)

Бугарски нет ти е ова, тракерите најнормално од бг ќе се од странски нема да крени повеќе од 7MB/s

Бугарски нет ти е ова, тракерите најнормално од бг ќе се од странски нема да крени повеќе од 7MB/s

Значи сакаш да кажеш дека за бугарија ти тестов не за мк :) ок токаш ама и они напреднале во локалното ниво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom