Speedtest.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување

шо викате за ова?

шо прај фотошоп :poss:

меганет т.е телекабел така?

ај да не бидам офф на еден тест

1170687684.png 1170685601.png
лелекабел

инаку ју туб веќе неколку сати оди како подмачкано (барем јас од кога се прибрав дома) а можи и цел ден е таков

чудна работа...

шо прај фотошоп :poss:

меганет т.е телекабел така?

ај да не бидам офф на еден тест

Прегледај го приврзокот 40715 Прегледај го приврзокот 40716
лелекабел

инаку ју туб веќе неколку сати оди како подмачкано (барем јас од кога се прибрав дома) а можи и цел ден е таков

чудна работа...

не е фотошоп. реално е. мерам од факултет а незнам шо интернет имаат тука ама ПРЕБРЗ е.. мислам дека е сателитски по брзинава а и не е сефте да ја мерам.. имало моменти и над 100 кога оди!!!

не е фотошоп. реално е. мерам од факултет а незнам шо интернет имаат тука ама ПРЕБРЗ е.. мислам дека е сателитски по брзинава а и не е сефте да ја мерам.. имало моменти и над 100 кога оди!!!

ааа ОК ако е така

а кај има сателитски кај нас?

гледав во списанието Ентер пред некоја година имаше реклама ама не знам дали и каде има сега

1170794625.png

од факултет мерев ја.. американ колеџ... штета затворени се портите за торент имаше партал да направиме :)

нормално дека ќе ги затворат
може да симињам од лап топ (штета што го немам) ама мислам дека поспоро оди со ваерлесот
П.С еве ви од дома тест на кабелтел. ма да не ми е веродостојно многу ова.

Ој ти шише шарено,го по*баја интернетов од Канал16.Ги прашвам зш не е како порано 15мб/с и ми викаат е не е ке шо беше :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom