Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ujj ne sum ja videl temavaСамо да објавам дека се спуштив на просек од 1:20
И уште ме мрзи да ги учам Ф2Л, ОЛЛ и ПЛЛ![]()
Стигнав до просек од 1 минута, па ми се скрши коцката, и сега се токмам да нарачувам нова.ujj ne sum ja videl temava
do kaj stigna be?ako uopste speedcubas uste
So kocka ke zimas? Ja bi ti preporacal yj sulong ili chilong,evtini se epten(okolu 5 dolari),a mnogu dobri,ja koristam sulong i iam avg od okolu 22-23 sekundi.do sea kakva imase?Стигнав до просек од 1 минута, па ми се скрши коцката, и сега се токмам да нарачувам нова.![]()
Zhanchi имав. Сакам да го порачувам сетов. Имаш пробано ShengShou? Добри се?So kocka ke zimas? Ja bi ti preporacal yj sulong ili chilong,evtini se epten(okolu 5 dolari),a mnogu dobri,ja koristam sulong i iam avg od okolu 22-23 sekundi.do sea kakva imase?
Isto taka ako te mrzi da ucis f2l.oll i pll,moes da koristis metod narecen roux,so go smetaat za mnogu dobar
Da iam shengshou 4x4Zhanchi имав. Сакам да го порачувам сетов. Имаш пробано ShengShou? Добри се?
Во corner cutting се расклопи и загинав делче. Doable е уште, ама не е тоа тоа.Da iam shengshou 4x4
2x2 i 3x3 shengshou se prilicno losi a 4x4 nagore se super.so mu bidna na zhanchi to?
Sent from my ST21i using Tapatalk
Da toa mu se sluci i na moeto zhanchi,posle 5-6 meseci stanuva sranje,inace od kaj kupuvas ti kocki obicno?Во corner cutting се расклопи и загинав делче. Doable е уште, ама не е тоа тоа.
Прва ми беше таа, од Aliexpress ја зедов. Ајде препорачај ти, која е најдобра според тебе?Da toa mu se sluci i na moeto zhanchi,posle 5-6 meseci stanuva sranje,inace od kaj kupuvas ti kocki obicno?
Sent from my ST21i using Tapatalk
a be,ovie so se shengshouПрва ми беше таа, од Aliexpress ја зедов. Ајде препорачај ти, која е најдобра според тебе?
ja sea zemav moyu weilong(ja koristat skoro site najdobri speedcuberi)Стаса ChiLong-от, одлична коцка е.
Три месеци без коцка, сум зарѓал малку, ама ќе надокнадам.![]()