СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Солиден состав има Србија, десен WB им е најслаба точка.

Тие ми се во група на репрезентации пто можат да стигнат многу далеку, но и да испаднат од групи (добро, фразетина, но навистина е така). Швајцарија е најнезгодна репрезентација, а да не е меѓу оние топ, што може да ти се падне во група.

Де геа не е во состав?

Е сега порано кога ќе ги викаа ветераните велевме кај одат со овие старците, сега оти не ги повикаа. Не го следам ПСЖ ама мислам дека не е константен Рамос откако си замина од Реал. Можеби не е фит. Треба и на новите генерации да им се пружи прилика.Мене повеќе ме буни по не е повикан ниту еден од тројката од Бетис, а имаат добра сезона, Каналес, Борја и Морено.
Аспас и Џерард Морено исто така.
Ќе видиме, сепак тренерот си знае кои играчи му требаат најповеќе.
Шпанија ми е фаворит за медал.

Италија што состав има?
Димитриевски, Муслиу, Ристовски, Велковски, Елмас, Барди, Алиоски, Спировски, Адеми, Ашковски, Николов, Трајковски, Нестор-гол, Миовски, Кире Ристевски... :cool::vozbud:

Без Рамос и Де хеа не е интересна шпанска екипа, два универзума сé Шпанија 2010 и 2022, нападот им е слаб некако, Мората нема шанси да ја заврши целата работа, по мене мислам дека испаѓаат во 1/8 веднаш, да се потестиме на Германија, кога прими 6 гола во лига нации од Шпанците.

Без Рамос и Де хеа не е интересна шпанска екипа, два универзума сé Шпанија 2010 и 2022, нападот им е слаб некако, Мората нема шанси да ја заврши целата работа, по мене мислам дека испаѓаат во 1/8 веднаш, да се потестиме на Германија, кога прими 6 гола во лига нации од Шпанците.
Не се зезај истата Германија лапна од нас.

Светско исто и без Колумбија и Чиле не е исто, тие репки се традиционални на светските првенства, исто и без Италија не е тоа тоа.

Според анкетата Антарктик не е за потценување :pos:

....иначе заради Меси би сакал Аргентина да земе (ако веќе освојува топ екипа), а навивам за Србија и Хрватска :D

Без Рамос и Де Геа.

Мислам дека после Бускетс, Сарабиа му е омилен играч на Енрике.

Ако игра умрениот пред Родри, дај Боже да отпаднат у групи.

Одбранава им е кој од кој по умрен.
Карвахал и Азпи тотално вон форма. Гарсија е катастрофа, Алба не го праам муабет, Лапорт не е стандард у Сити, Торес не е истиот од лани... едино Гаја и малиот од Валенсија, ама не верувам овој да игра прва постава.

Мислам дека 1/4 финале им е макс...

Мислам дека после Бускетс, Сарабиа му е омилен играч на Енрике.

Ако игра умрениот пред Родри, дај Боже да отпаднат у групи.

Одбранава им е кој од кој по умрен.
Карвахал и Азпи тотално вон форма. Гарсија е катастрофа, Алба не го праам муабет, Лапорт не е стандард у Сити, Торес не е истиот од лани... едино Гаја и малиот од Валенсија, ама не верувам овој да игра прва постава.

Мислам дека 1/4 финале им е макс...
Чудо ќе е ако дојдат до таму среќа ќе треба да имаат. Групата не им е баш лесна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom