СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Солиден состав има Србија, десен WB им е најслаба точка.

Тие ми се во група на репрезентации пто можат да стигнат многу далеку, но и да испаднат од групи (добро, фразетина, но навистина е така). Швајцарија е најнезгодна репрезентација, а да не е меѓу оние топ, што може да ти се падне во група.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Де геа не е во состав?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.122
Поени од реакции
19.526
Е сега порано кога ќе ги викаа ветераните велевме кај одат со овие старците, сега оти не ги повикаа. Не го следам ПСЖ ама мислам дека не е константен Рамос откако си замина од Реал. Можеби не е фит. Треба и на новите генерации да им се пружи прилика.Мене повеќе ме буни по не е повикан ниту еден од тројката од Бетис, а имаат добра сезона, Каналес, Борја и Морено.
Аспас и Џерард Морено исто така.
Ќе видиме, сепак тренерот си знае кои играчи му требаат најповеќе.
Шпанија ми е фаворит за медал.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.024
Италија што состав има?
Димитриевски, Муслиу, Ристовски, Велковски, Елмас, Барди, Алиоски, Спировски, Адеми, Ашковски, Николов, Трајковски, Нестор-гол, Миовски, Кире Ристевски... :cool::vozbud:

Член од
11 октомври 2022
Мислења
273
Поени од реакции
704
Без Рамос и Де хеа не е интересна шпанска екипа, два универзума сé Шпанија 2010 и 2022, нападот им е слаб некако, Мората нема шанси да ја заврши целата работа, по мене мислам дека испаѓаат во 1/8 веднаш, да се потестиме на Германија, кога прими 6 гола во лига нации од Шпанците.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.831
Поени од реакции
10.135
Без Рамос и Де хеа не е интересна шпанска екипа, два универзума сé Шпанија 2010 и 2022, нападот им е слаб некако, Мората нема шанси да ја заврши целата работа, по мене мислам дека испаѓаат во 1/8 веднаш, да се потестиме на Германија, кога прими 6 гола во лига нации од Шпанците.
Не се зезај истата Германија лапна од нас.

Член од
11 октомври 2022
Мислења
273
Поени од реакции
704
Светско исто и без Колумбија и Чиле не е исто, тие репки се традиционални на светските првенства, исто и без Италија не е тоа тоа.

madrock

Bogey
Член од
23 април 2014
Мислења
784
Поени од реакции
2.475
Според анкетата Антарктик не е за потценување :pos:

....иначе заради Меси би сакал Аргентина да земе (ако веќе освојува топ екипа), а навивам за Србија и Хрватска :D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.306
Поени од реакции
4.230
Без Рамос и Де Геа.

Мислам дека после Бускетс, Сарабиа му е омилен играч на Енрике.

Ако игра умрениот пред Родри, дај Боже да отпаднат у групи.

Одбранава им е кој од кој по умрен.
Карвахал и Азпи тотално вон форма. Гарсија е катастрофа, Алба не го праам муабет, Лапорт не е стандард у Сити, Торес не е истиот од лани... едино Гаја и малиот од Валенсија, ама не верувам овој да игра прва постава.

Мислам дека 1/4 финале им е макс...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.831
Поени од реакции
10.135
Мислам дека после Бускетс, Сарабиа му е омилен играч на Енрике.

Ако игра умрениот пред Родри, дај Боже да отпаднат у групи.

Одбранава им е кој од кој по умрен.
Карвахал и Азпи тотално вон форма. Гарсија е катастрофа, Алба не го праам муабет, Лапорт не е стандард у Сити, Торес не е истиот од лани... едино Гаја и малиот од Валенсија, ама не верувам овој да игра прва постава.

Мислам дека 1/4 финале им е макс...
Чудо ќе е ако дојдат до таму среќа ќе треба да имаат. Групата не им е баш лесна.

Kajgana Shop

На врв Bottom