СП 2018 - Група Ц (Франција, Австралија, Перу, Данска)

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    56
  • Гласањето е завршено на .
а ти чекаше да заврши натпреварот за да коментираш, која репрезентација има подобар состав од Французите освен Шпанија и Бразил ? Тоа шо Дешамп не знај да ги уигра е друга приказна.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не не, искочен бев и не можев да коментирам, инаку и пред првенството го имав истото мислење, ете со Пеја и Џонтра на ФБ муабет нон стоп правиме, нека ти каже и Пеја што мислам. Белгија има подобар тим од Франција на хартија, Бразил, Шпанија, со Германија и Аргентина ми се тука негде.

Значи за тебе доволно е што не бил до толку катастрофален? 100 милиони вреди ликот, објанси ми Меси колку НЕ ТОЛКУ катастрофални утакмици има? Роналдо го виде вчера колку не беше катастрофален? Врска нема Погба, го бранев и јас порано ама реално ликот е најпреценето створење у историја на фудбалот, смешник од играч, инстаграм примадона, нека иде да снима рап песни со тоа коњите од браќа што ги има и нека не замара за фудбал. Па уште амблемот го покажуваше после вториот гол, а тоа автогол си зденаа Австралија. :pos::pos::pos:

И Марсијал не знае кај тера сезонава, нула игра нула све, језда и Дембеле беше повреден до јануари ама не гледам зошто не би играл пред него, јакиот играч Марсијал па ќе се тресеме што Дембеле играл пред него.

Ти го гледаше воопшто натпреварот? Ако да, во што се соменавам, може да наведеш една единствена добра работа што Дембеле ја направи?

Ти го гледаше воопшто натпреварот? Ако да, во што се соменавам, може да наведеш една единствена добра работа што Дембеле ја направи?
Не реков нигде дека Дембеле изигра добро, ти ја кажувам логиката зошто игра прва постава пред Марсијал. Општо цела Франција беше лоша денес, ама јас ги издвојувам “лидерите“ на тимот како Погба на пример, за кого замара цела светска јавност а типот врска нема.

Не реков нигде дека Дембеле изигра добро, ти ја кажувам логиката зошто игра прва постава пред Марсијал. Општо цела Франција беше лоша денес, ама јас ги издвојувам “лидерите“ на тимот како Погба на пример, за кого замара цела светска јавност а типот врска нема.
Пак тој со Погба. За Марсијал и Дембеле ти зборувам. Ако некому му е јасно зошто Дембеле игра прва постава а Марсијал не е повикан, јас главата ќе ја сечам. Марсијал не е константен, но на вакви натпревари кога треба да се пробие противникот може да биде многу корисен. Циганчето е тотално за џабе, ветрушка која секој може да ја турне.

Abe ne me zaebavajte ova kjelavovo MOOY izglease kako world class denes protiv debilive preceneti. Ke dojde poseriozna sredina so ova nezalaganje i trckanje po teren na francuzite ke im bide ispien mozokot. Kante Tollisso i POGBA mizerni.

Abe ne me zaebavajte ova kjelavovo MOOY izglease kako world class denes protiv debilive preceneti. Ke dojde poseriozna sredina so ova nezalaganje i trckanje po teren na francuzite ke im bide ispien mozokot. Kante Tollisso i POGBA mizerni.

Во што беше Канте мизерен жити кариера? Сто топки пресече.

Може и да игра 4 2 3 1 со Погба и Канте, пред нив со тие тројца може да направи милион комбинации, ги има Дембеле, Гризман, Марсијал, Мбапе, Таувин, Лемар, Фекир....

Пак тој со Погба. За Марсијал и Дембеле ти зборувам. Ако некому му е јасно зошто Дембеле игра прва постава а Марсијал не е повикан, јас главата ќе ја сечам. Марсијал не е константен, но на вакви натпревари кога треба да се пробие противникот може да биде многу корисен. Циганчето е тотално за џабе, ветрушка која секој може да ја турне.
Од јануари па наваму Дембеле игра каде каде подобро од Марсијал и има повеќе голови и повеќе асистенции. Марсијал цела сезона беше дно, како и со што па он заслужил да иде во Русија?

Од јануари па наваму Дембеле игра каде каде подобро од Марсијал и има повеќе голови и повеќе асистенции. Марсијал цела сезона беше дно, како и со што па он заслужил да иде во Русија?

Каде каде? :icon_lol:

Игра Дембеле во барса, на огромниот Ноу Камп, со Меси кој трга по 3 фудбалери, па има простор циганчето да се рстрча. Кога треба да се пробие стегната одбрана на помал терен, ТОТАЛНО е бескорисен.

Може да биде корисен, се слагам, за рекламите од страна или за некој фан во 56-ти ред. :icon_lol: Инаку и јас мислам дека Дембеле е преценет играч, ама па Марсијал е олицетворение на преценетост заедно со брат му Погба. :D

Штета што тепаа денес, ќе беше многу поинтересна групава со кикс на Франција денес, ќе се осоколеа и Перу и Данска.

Значи за тебе доволно е што не бил до толку катастрофален? 100 милиони вреди ликот, објанси ми Меси колку НЕ ТОЛКУ катастрофални утакмици има? Роналдо го виде вчера колку не беше катастрофален? Врска нема Погба, го бранев и јас порано ама реално ликот е најпреценето створење у историја на фудбалот, смешник од играч, инстаграм примадона, нека иде да снима рап песни со тоа коњите од браќа што ги има и нека не замара за фудбал. Па уште амблемот го покажуваше после вториот гол, а тоа автогол си зденаа Австралија. :pos::pos::pos:

И Марсијал не знае кај тера сезонава, нула игра нула све, језда и Дембеле беше повреден до јануари ама не гледам зошто не би играл пред него, јакиот играч Марсијал па ќе се тресеме што Дембеле играл пред него.

Не беше автогол, Погба шутна.

На крај ради него победија. Ќе се сложам со @The Procrastinator, за братов го менувам мислењето 100 пати во текот на утакмицата. Едноставно е играч кој оди у крајности, или прави нешто криминално лошо или прави прејак потег.

Не, уствари мислам дека овој единствено знае да игра вака, со хазардски потези, од мал фудбал, кои се класа и изгледаат прејако, можат да решат меч ко што го реши денеска. Ама не можеш со такви потези да играш цел меч. Зидан и Роналдињо играа цел меч у таков стил но сепак ги исполнуваа и основните фудбалски вештини за да специјалноста им дојде до израз.

Погба е катастрофален у обично водење топка и подавање, а ако треба да закачи некој невозможен пас или шут, успева во тоа.

Плус, најголемата замерка за него - тешка флегма. Ни трча ни се замара, џогира по терен. Нешто измеѓу Бензема и Балотели е.

Пречесто е играчот кој прави повеќе штета на тимот отколку што го подига квалитетот на соиграчите, а од него се очекува токму тоа.

Муабетиве за ова дека не го играат на позиција, не му е најдена позицијата се најдебилни. Збориме за играч кој е доведен со своевремен рекорд, кој треба ИНСТАНТНО да покажува квалитет и да биде центар на екипата. Со самото тоа што викате дека не му ја нашле позицијата уште, автоматски си признавате дека не е ни блиску до класа фудбалер.

Kante bil slab, shto ne kje prochitash.. Iljada topki preseche bratot, ako nekoj izigra dobro toa e on, ne se ochekuva kreacija od nego

Муабетиве за ова дека не го играат на позиција, не му е најдена позицијата се најдебилни. Збориме за играч кој е доведен со своевремен рекорд, кој треба ИНСТАНТНО да покажува квалитет и да биде центар на екипата. Со самото тоа што викате дека не му ја нашле позицијата уште, автоматски си признавате дека не е ни блиску до класа фудбалер.

ОК, штом муабетот со позицијата е дебилен, нека го стават Меси да игра десен бек па нека направи веднаш импакт во некоја екипа.

Каде каде? :icon_lol:

Игра Дембеле во барса, на огромниот Ноу Камп, со меси кој трга по 3 фудбалери, па има простор циганчето да се рстрча. Кога треба да се пробие стегната одбрана на помал терен, ТОТАЛНО е бескорисен.
Подобар е од јануари па наваму како и да ја вртиш. Всушност ти си фан на Јунајтед и веројатно највеќе го имаш гледано годинава Марсијал, после ваква сезона никако не заслужи да се најде у и така веќе пренатрупаниот напад на Франција.

Незаслужено изоставен беше Сане, Марсијал во никој случај не.

Марсијал една утакмица за Јунајтед ја нема изиграно изминатава сезона од 1-90 минута на ниво. Најчесто головите му паѓаа кога беше измена. Во право е @Хефест , само ќе се вклопеше во ме има/ме нема орово на Франција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom