СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Да бевте со малку поразвиен IQ, ќе разберевте што сум пишал. Ама вака со слаб IQ тешко...

Според мене Бразил би требало да победи. Најдобра екипа има.
А до финале мислам дека ќе стигнат Франција, Шпанија и Аргентина.
Осеќам дека некоја од Афричките ќе изненади, или пак од Средно Американците.
хахаххаххахха до финале 3 ќе стигнат.Ова прв пат во историјата ќе биде,три финалисти да имаме.
Тие 3 ќе стигнат до финале, а Бразил ќе освои. :zver:

Мене па појако ми е она, ќе изненади некоја од африканските или среднoамериканските репрезентации. Па фала богу, со најдискутабилен квалитет се, сигурно нема европска да изненади :D

Финале Бразил - Франција 30 коеф

Сега знаете кои нема да одат во финале и ќе се распаднат, тежок малер сум. :icon_mrgr:

Ја сфатив дека Франција, Шпанија и Аргентина ќе играат у финале против Бразил и ќе изгубат.
Полуфинале - Франција, Шпанија и Аргентина против СредноАмериканци, а ништо чудно у другото полуфинале да игра Бразил против афрички.

Мене па појако ми е она, ќе изненади некоја од африканските или среднoамериканските репрезентации. Па фала богу, со најдискутабилен квалитет се, сигурно нема европска да изненади :D

Исланд [emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Исланд [emoji848]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Исланд ги елиминираа Англија и ја помачија Франција на прошлото СП, знаеме дека горе доле нивната компактна игра може да го изненади некого но отприлика го знаеме и распонот на тој дострел колку може да биде. Муабетот ми е дека европскиве репрезентации ги следиме секоја година, дури и во живо ги гледаме некои од нив, горе долу знаеме на што се спремни а и дека се генерално гледано поквалитетни од Панама, Манама и кој и да е таму.

Мислам дека Исланд го достигна максимумот.

Сигурдсон до скоро повреден беше, Сигторсон нема да игра, не очекувам многу од нив

Исланд ги елиминираа Англија и ја помачија Франција на прошлото СП,

Мислиш на ЕП.И што збориш,ја помачиле на Франција:DРутинирано ги поминаа на Исланд,ги ишлакаа на брза рака.

Мислиш на ЕП.И што збориш,ја помачиле на Франција:DРутинирано ги поминаа на Исланд,ги ишлакаа на брза рака.
збориме за СП и SwiftKey ми сменило :))))

А ништо чудно во полуфинале Англија - Италија. Ќе биде интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom